Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Anne Ngasri kena strok minor, kini terlantar di hospital

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

13 comments

  1. MOGA2 ANNE CEPAT SEMBUH…TENTU SEDIH ANAK2 ANNE..

  2. ~seyes ke??~

    harap2 dia ok….

    semoga dia pulih

    http://www.izzlatif.blogspot.com

  3. pas dh semboh xyah nk belakon lg..cri je koje lain yg halal..blakon bkn x halal..juz x elok dedah sane sni..

  4. aisey..br drg ni berita dr kwn td siang. kasian ini Anne. Rasa2 bekas suami maw dtg melawat?

    Moga Anne cepat sembuh..

  5. harap dia cepat ok..kesian anak2 dia…tapi Anne ni nampak jenis kuat semangat..

  6. nie sume sla exhusbund dye…..

    kesian anne byk sgt nk kne fikir tu yg jd mcm nie..highper tansion dye tga mngandong kne cerai..dodol punyer org..n hope anne cpt smboh tabah kn ary ok>??

  7. buat anne bersabarla, kerana bersabar separuh drp iman,imanla bleh jadi pnawar pyankit.

  8. anne da sembuh tak yek?

  9. Astagfirullah……ada insurance tak ? Pentingnya insurance demi masa depan anak2…….

  10. hrap2 cpt smbuh.amin^_^:)

  11. As Salam, kalau betul anne dimasukkan ke hospital kerana minor stroke.. bersabarlah suami saya pun kena minor strok pada tahun lepas tapi alhamdullilah sudah pulih seperti sedia kala dan masih lagi makan ubat dan makan masih lagi berpantang maksudnya tidak makan apa yang akan memudarakan seperti makan yang berkolestrol tinggi.. HARAP2 ANNE AKAN CEPAT SEMBUH. INSYA ALLAH

counter statistics