Wednesday , October 22 2014
Home / Dunia Artis / Apa Abby Abadi buat apabila bosan?

Apa Abby Abadi buat apabila bosan?

abby-abadi5

Apa yang akan Abby Abadi lakukan apabila dia bosan pada tahap maksimum? Dia akan membuat mimik muka yang comel. Lagi gambar selepas ini…

abby-abadi4

abby-abadi3

abby-abadi2

abby-abadi1

Ini yang paling comel rasanya. Haha!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

28 comments

  1. org dah lawa wat muka cmna pun tetap lawa…

  2. gedik gile

  3. dah jadi mak budak pun perangai gile2.

  4. wut r LOSER!!!!

  5. lawa tp np still di tinggalkan suami..why???

  6. hahaha… camner la pic dier ni buleh lepas kat blog gossip…
    hehehe…

  7. itu sebab laki yg tinggalkan die tu yg x tau menghargai…. why kate gedik dgn just buat muka cam ni…. being a mom doesn't mean that's the end for you… there is still got space for you… klu setakat wat muke camni x pe nye…. why are you ppl so jealous….

    • agree with u 100%..drpd dia buat bende tak senonoh..ni setakat buat mcm ni nk hilangkan tension apa salahnya..tak smestinya gile tul tak..for all hot mamas out there(including me hehe),its not a crime to have fun tp still dlm batasan agama..

  8. nak cubit2 rasenye..tapi tang mane aku nak cubit? ha itu yang aku xtahu tu hahaha

  9. klu MJ tu..MJ lah jugak

    • x baik dowh… hoho

    • Tak baik, nanti tak pasal2 status tu dpt kat awak pulak….

    • kalo janda pun knaper kenapa la org yg bertudung nie suke merendahkan org lain terutama nyer janda..xpaham la……dah xder jodoh nak wat camner dah laki perangai mcm sial ko nak tahan lagi..kalo ko ko x cabut ker.atau ko nak mkn ati berulam jantung 20 thun hudp nagn somi camtu 20 taun la mkn ati ulam jantung…bende xjadi kat ko ko ckp la MJ MJ….kalo ko laki mati org kater ko MJ gak xder nyer kater balu,,,!

  10. cumil nye……

  11. kenapa dlm keta tu ada beju laki gantung-gantung…? tettttt!!!!

  12. hahahaha……………….abby so cute!! hot mama!

  13. nek kete dgn zul kot..hahahaha..tu psl gedik semcm je

  14. mana tak hepi doo…dah dapat apa yg diidamkan…puas lak tu..itu yang hepi tu…hahahaha….sedap la zul yer…ranum lagi…

  15. siapa zul sebenarnya?

  16. hahaa..cumel weh.

  17. gedik ade la..ceh

counter statistics