Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Apa cerita Siti Saida (10 gambar)

Apa cerita Siti Saida (10 gambar)

Apa cerita Siti Saida sekarang ya? Sejak bercerai talak satu pada Mac 2011, dia seperti menyepikan diri. Mungkin menyepi dari media hiburan Malaysia sebab apa yang kami lihat dia aktif di laman Instagr.am. Berikut adalah beberapa koleksi gambarnye yang dimuat naik di laman itu. Hmm, masih single mungkin?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

29 comments

  1. berGAMbar mcm nk jual maruah je…tumpang populariti siti tp mengalahkn mcm dia artis no 1 negara.ct pon xde bergambar ala2 pelacur murahan ni..janda desperate puiiiiiiiiiii…

  2. aku x nmpak apa salahnya dgn gambar ni. pakai baju lengkap lg apa…x delah plak tonggek sana sini….klu tumpang populariti siti, itu aku setuju….just 4 beradik ni masing2 ada kontroversi sendiri…itu je yg nmpak buruk…….

  3. dia ni xde dlm industri muzik xpe kot….setakat nk meramai2 kan je le

  4. Next please….

  5. bukan lawo mana ponnn..perasan jer lebih……….

  6. Jaga dan tumpukan pada anak-anak baik2 no… Tak yah lah dunia2 artis ni.

  7. haha..admin media malaya ni sje je taruk pic die sbb da lame mnyepi,pastu die aktif kat instagram.sape xsuke xpyh la maki die,bace sudahlah..astaghfirullahalazim..

    • setuju ngn mama bosan.. .Astaghfirullahalazim..
      akhlakmu fiza harus diperbaiki.. mcm na klo ankmu cerai org dok mki2..?
      beringat la sma noh ..

  8. Harap make-up jer…Tiang talipon yang dah karat pun….kalau dicat warna warni..mesti nampak cantik…hhehe

  9. maintain,tak nampak macam ibu anak 4

  10. namapun dia letak gambar dlm insta dia..so hak peribadi dialah nak letak gmabar aper pun…yg lain teruk lagi tkde deme nak ngomen…..cubalah blaja tgk ajer tnpa ngutuk…

  11. ntah pape….die igt lawo ke?

  12. Xyahlah maki2 org bg ayat2 yahudi…mcm korg tu baek sgt!!!! Xsuke xyah ckplah….diam sudah.i….cermin diri masing2….

  13. chantek n body cam anak dara.

  14. pelik aku dgn si fiza tuh. aku rase x de over mne pn gmbr saida ni. ko yg over ade la kot. nk kate dye pkai sexy x de pn. gmbr pn biase2 je. ntah pape je. ataupn ko yg jelez sbb gmbr ko x msuk dlm nih. hahahahaha……!

    • aku pun sokong kau punya statement Ain Hawani.. beranak tang perut mana agaknya c Fiza 1st tu? aper punya akal komen org.. tu bukan komen tu mengata namanya.. kesian.. salah didikan tu.. org sekola x abis pun xde kuang ajor macam c fiza tu.. x suka baik diam je.. nmpk sgt awk tu yg murah cheap sale cik fiza propah ooiii…

    • yezz.. 😉

  15. fiza..ko mesti hodoh kan..tet:P

  16. cantik juga,fotogenik,macamana boleh kurus/slim ni

  17. xphm la yg sowg nie over lbeh knpe aek??? nk kate ade maslh dlm pich nie x plak…
    hahahah… nth2 dye jelous kot ngan ke cantikan saida bab too dye tllu over sgt smpai ckp yg bkan2…. xD
    tolong la jgn t'llu bnge dgan paras rupe anda too.. silap2 kcntikan anda too hlang bru nk mnesal kot..

  18. cun la wohhh….cantekkk….kalau anak dare wa musti pinang punyeerr wakakaka

counter statistics