Thursday , September 18 2014
Home / Gossip Panas / Apa?! Mawi kahwin lagi?!

Apa?! Mawi kahwin lagi?!

Perghhh! Semakin hari semakin hebat gosip yang melanda sang Mawi ni uols! Mula-mula kena boo dengan penonton di ABPBH09 mase naik pentas, 44% peminat Media Malaya cakap Mawi ni berlagak dan poyo sebab tu die kena boo. Lepas tu gosip kata Mawi dah mula bankrap bila perniagaan tudung sang isteri di Danga Bay, Johor Bahru ditutup.

Tak habis kat situ, gosip lagi cakap sang Mawi terkena buatan orang apabila kelihatan berbual-bual keseorangan di satu sudut tanpa orang sekelilingnya. Adoi! cian kau ni Mawi, penulis pun tak tau la kenapelah sudah jatuh, ditimpa Ekin. Opss!! Bukan ditimpa Ekin lah! Ditimpa isteri ke-due’lah pulak!

Kali ni gosip yang lagi hebat! Dengar kata, Mawi sudah kahwin dengan seorang gadis berusia awal 20-an. Model lagi tu uols! Lagi muda lagi bergetah. Katenye orang Temerloh, adik Siti ke? Haha gurau je. Nak dijadikan punce, ramai’lah sumber tak boleh pakai kata yang Mawi kecewa Ekin ni tak boleh mengandung. Iyela, zuriat belum ada, boleh jadi alasan utama sang suami menggunakan peluang yang ada. Tapi’lah kan Mawi ni dah semakin merundum, kenapa pulak gosip kata Mawi kahwin baru? Cube’lah buat gosip, Ekin kembali di hati kerabat di-Raja nun di selatan sane! Haha baru sedappp sikit!

Apa pun, penulis tak caye’lah Mawi kahwin baru. Baru je nampak die lepak-lepak dengan Lambai-Lambai ngan Ekin baru-baru ni. Lagi satu, bukan ke diorang sekarang ni tengah bercuti di Jakarta. Tapi kalau betul pun, apa salahnya. Mawi kan jutawan! Die mampu’lah uolsss.

ps: Mawi bile nak meletop?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

5 comments

  1. ALHAMDULILLAH……..SESUNGGUHNYA MAWI LAYAK BERKAHWIN SAMPAI EMPAT,KERANA MAWI MAMPU DARI SEGI ZAHIR DAN ……..BUKTIKAN YG MAWI BETUL2 BOLEH MEMBERIKAN ZURIAT PADA SETIAP ISTERI2….KALAU DITAKDIRKAN SETIAP ISTERI2 TAKDE ZURIAT INI BERMAKNA MAWI YG BERMASALAH…KALAU BANYAK DUIT DAN HARTA TAPI TAK POWER TAK GUNA JUGA…….

  2. klu dah jodoh dia, dia mampu nk berlaku adil, apa salahnya…. si isteri redha je lah.
    mmg betul sapa yg nk bermadu, aku pun taknak, apa best share2 tp sbg muslim aku tak mampu menolak qada' & qadar, seme tu ujian Allah. takan kita nak mengharamkan yg halal kecuali atas sbb2 yg konkrit..

  3. hm… layan je lh citer ni… btl ke idak ke… tu lh, over poyo lg..

  4. Mawi mampu..soo???

  5. eyolah dah namanya lelaki dah islam halal kan kahwin 4…. lagipun elok benar la c mawi tu kawin lagi satu. kan 1 malaysia dah tahu sapa ekin masa zaman bujangnya dahulu. kepada mawi, kalau nak kawin lagi kali ni cari bini tu carilah yang betul agamanya. yang betul2 anak dara. dari kalangan wanita yang baik2 keturunan keluarganya…. semoga berjaga kali ini mawi…

counter statistics