Saturday , October 25 2014
Home / Dunia Artis / Apabila Abby Abadi semakin kurus tapi gorjes (3 gambar)

Apabila Abby Abadi semakin kurus tapi gorjes (3 gambar)

Abby Abadi kelihatan semakin kurus berbeza dengan gambarnye beberapa tahun lepas, namun die maintain gorjes. Gambar penuh after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

31 comments

  1. Jambu la Abby…..
    cam anak dara…..

    • okaylah, tapi tak bleh lawan memey punya cun, meletupsss… macam langit dgn bumi dgn abby ni…

      • dalam usia begini abby masih mengekalkan kecantikannya.. seorang wanita yang telah melahirkan 3 anak..
        so, jika dibuat perbandingan, dia lagi cantiklah dari memey..

        tapi.. siapa kita nak membanding-bandingkan kejadian Allah..
        semua tu pinjaman belaka..hak Allah.. bila-bila masa Allah boleh ambil kembali..

        yang penting.. KECANTIKAN DALAM HATI..
        hati yang suci bersih menunjukkan kecantikan yang sebenar-benarnya..
        wallahualam..

  2. Jambu la Abby…..

  3. idung & pipi baru ekjaz eh? lain macam je ropenye..

  4. cayalah kak aby.. camni la best.

  5. cantek…ada lak pipi n hdung etjas…tu nama nya kuasa makup….lgpun mmg mcm tu dr dulu..law x caye tgok gmbo2 lame die….ke manis sllu xpnh tgok gmbr abby…ahhaha

  6. yg makeup tebal tu gambar 2 thn lepas la.. gambar baru yg kai jeans dgn spek besar tu..

  7. mcm ni dh oklah….jgn kurus sgt …nnt hilang manisnye…

  8. Bila berat badan turun, lemak2 kat muka pun hilang skali. Sebab tu la nampak mcm muka adjust, tapi sebenarnya itu hasil drpd penurunan berat badan.

    Sebelum nak menuduh, banyakkan pembacaan mengenai kesihatan dan nutrisi dulu la ye. Asik nak buat fitnah je kejenye.

  9. fuh, bergetah gue tgk..cm ank dara.. lg MELETOP dr memek iteww..

  10. mengancam sey abby skrg…duta IFFAH lg…kne la maintain cun..xdek nk ekjas2 la cik manis selalu..org kalo dh cntk tmbh mekap bertmbh arr cntik..

  11. aihh…cntiknye bdn…. ish…klau skali pndg..mmg x mcm janda…mcm dara da lha ….

  12. ni mugkin kesan dia lps msuk hospital ari tu kan..scara x lgsg jadi krus :D

  13. geli aku tgk minah nie …. gedik je lbh …..

  14. kalau muka ejas…muka jadi bengkak2 dan rupa monster(compare la dgn org yg muka dah ejas tu mcm zila bakarin.nanu menakutkan….ni rupa elok je kak abby… sweet je..ok la makin kurus..

  15. MACAM FRUST MENONGGENG AJE ABBY….?
    FRUST PASAL ABG NORMAN DAH KAHWIN LAIN KE…
    ATAU FRUST ADEK ZUL BLOM LAGI MEMINANG COZ TAKUT NAK BUAT U SEBAGAI ISTERI… :-(

  16. kasi lawan sama itu momok,,pompuan tu kalau beranak 3 belum tentu bleh maintain cam abby..

  17. nak tau muka ejas , yg pipi sembab, dagu tejuntai macam nak tanggal ,idung tegak macam ahmad nispu.. bibir tebal macam burger..itula dia.. cantikkk kan..hahaha

  18. dah sihat yer…bgs lar…cr duit sendiri tp jgn duk perabiskan kat laki2 udah lar…simpan la tuk anak n tuk diri sendiri…

  19. memang Abby Abadi seorang yg cantik,lebih cantik dari sememeh!! Awas sememeh jgn sampai laki kau nanti cari abby balik,ha ha! padan dgn muka kau!! pada rynn dan hummer,korang ni sedara mara si kemek tu ke?! PHUIIIIIII!!!!

  20. entah la…rasa simpati pada Abby…harap dia jumpa lelaki yg lebih baik yg pandai menjaga dia..membahagiakan dia…dam membimbing dia..insyaAllah…

  21. Abby, your the best.. be strong!

  22. ABBY MMG CANTIK DARI DULU…ORG YG BUTA JER KATA SEMEMEY TU CANTIK DARI ABBY NI…

  23. timah binti sood

    kalay pakai tudung lagi cantikkk!

  24. mncari pngganti..

    wahh.. boleh jd calon isteri ni..hehe

  25. dalam 1000 ada 999 jantan dan betina sundal….hanya satu yang baik dan budiman

  26. ni okay lah ni ,,,tengok lah memey lepas ada anak and berumur sikit boleh maintain tak cm ni tak..kak abby the best

counter statistics