Saturday , May 30 2020

Apabila askar terpijak IED di Afganistan

Watch closely bermula saat 0:39. Agak-agak boleh survive ke? Kalau survive pun, cacat seumur hidup sebab buta, pekak, takde kaki & muka hancur. Tapi yang kena ni bukan askar Amerika tapi warga Afganistan yang berkhidmat sebagai tentera kerajaan.

 

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

2 comments

  1. Giler dasyat, lembik kaki aku pas tgk video nih.. aku nih dah ler lemah semangat.. wakaka

counter statistics