Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Datuk Siti Nurhaliza bergambar tanpa sebarang make-up (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

17 comments

  1. botoxxxx

  2. cantik cantik cantik! ^^

  3. sll buat facial mmg la cantik,gebu,melecun…

  4. eleh…inject ngn BOTOX bole laaa….

  5. gambo da di-photoshop..tp kira ok la..

  6. tetaaaapppp menawannnnnnnnn!!!!

  7. Audrey Hepburn

    bersihnya kulit muka dia. takde sebarang cela. flawless.

  8. dah edit muka halus mulus lerr…huhu

  9. beautifulnara vs mediamalaya

    edit blehla chorr..xde mane nye xmekap cmtu..poordahhh

  10. mana aci edit gambar…gambar nenek aku pun kalau edit bleh jd flawless jugak

  11. aku ingt lg masa aku tgk maharajalawak mega final HD, bleh nmpk kulit muka dia xda la licin cmni pun..ada jugak jerawat2 kecik..2 pun bermekap bleh nmpk..kalau x mekap lg la..umur meningkat xdenye kulit cm baby..mesti ada cela jugak sape2 pun

  12. ni betul2 wajah asli dia la…x caya try tgk dct live…..

    • ala dia tu dah banyak alteration muka dia masa belum alter lain .. dia ni banyak dah buat takcya tgk gambar dia masa sekolah dulu … kulit dia dulu kusam je

  13. cantiknyer perhiasan duniawi~

  14. still juga cntek … dha nma cntik smula jdi …

  15. biasa biasa je x la secantik mana

  16. cantik anugerah allah utk ct

counter statistics