Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Datuk Siti Nurhaliza bergambar tanpa sebarang make-up (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

17 comments

  1. cantik cantik cantik! ^^

  2. sll buat facial mmg la cantik,gebu,melecun…

  3. eleh…inject ngn BOTOX bole laaa….

  4. gambo da di-photoshop..tp kira ok la..

  5. tetaaaapppp menawannnnnnnnn!!!!

  6. bersihnya kulit muka dia. takde sebarang cela. flawless.

  7. dah edit muka halus mulus lerr…huhu

  8. beautifulnara vs mediamalaya

    edit blehla chorr..xde mane nye xmekap cmtu..poordahhh

  9. mana aci edit gambar…gambar nenek aku pun kalau edit bleh jd flawless jugak

  10. aku ingt lg masa aku tgk maharajalawak mega final HD, bleh nmpk kulit muka dia xda la licin cmni pun..ada jugak jerawat2 kecik..2 pun bermekap bleh nmpk..kalau x mekap lg la..umur meningkat xdenye kulit cm baby..mesti ada cela jugak sape2 pun

  11. ni betul2 wajah asli dia la…x caya try tgk dct live…..

    • ala dia tu dah banyak alteration muka dia masa belum alter lain .. dia ni banyak dah buat takcya tgk gambar dia masa sekolah dulu … kulit dia dulu kusam je

  12. cantiknyer perhiasan duniawi~

  13. still juga cntek … dha nma cntik smula jdi …

  14. biasa biasa je x la secantik mana

  15. cantik anugerah allah utk ct

counter statistics