Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Eja bertudung (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

18 comments

  1. Alhamdulillah. Perubahan yg sangat bagus dan diharap kekal sehingga ke akhir hayat.

    Taknak jadi mcm sesetengah artis lain yg berubah pakai tudung, lepas tu tudung jadi kecik plak. Last2 pakai serkup/skarf je.

    Ha Rosyam Nor, pasangan drama ko dah berubah, kau bila lagi?

  2. alhamdulilah..bukan sume bole mendapat hidayah…benda yag baik jgn tunda2 ..kiter x taw bile kematian akan mejemput..tahniah untuk eja

  3. sweet…….cantik sgt….org dah cantik…pakai tudung,lg la bertambah cantik….

  4. make up pun dia minimum kan dah..ape guna pakai tudung tapi make up tebal cam fida tu. defeat the purpose.

    • sekurang2nya dia jaga aurat rambut jgk..bg la masa ke dia utk jadi lebih baik..kutuk2 org bulan puasa ni menambahkan pahala ko ke zla oii..

      • aku tak kutuk pun. aku cuma cakap fida tu make up tebal n org pakai tudung ni tak sesuai make up tebal2. cube tgk cam wardina, walaupun pakai make up yg minimal still cantik n pleasant looking. n takyah nak judge la pahala aku bertambah ke berkurang hari ni cos ko pun bukan baik sgt setiap hari bukak laman web gossip. 🙂

        • Zla >Bukak laman gosip pahala pose bleh kurang eh.. Hadoiyai aq nk stop dlu lah klu mcm ni, pas pose nnt baru join semula.. ahaks

    • Make up x pe asalkan bertudung dan menutup aurat.. Baru sejuk mata memandang.. ahaks

      • yup memang betul make up takpe, tapi macam cara berpakaian jugak..pakai tudung kalau padankan ngn baju longgar tu yang sebaiknya, kalau pakai tudung tapi walaupun kain baju tutup semua tapi ketat tak sesuai la kan? macam make up jugak, sebaiknya diminimumkan. tu je maksud aku.

        • Zla >Bagi yg dah bersuami tu harap2 makeup lah utk suami bkn utk dipandang cantik oleh org lain.. ahaks

  5. Pakai terus ke ni? kalau pakai terus… alhamdulillah. mengkalu idok, Patrick Star doakan agar satu hari nanti akan pakai juge udohnye…

  6. cantiknye eja… bwh dagu pn die tutup. makin suke tgk die ni

  7. harap berkekalan selama nya…

  8. sekali imbas kalo tak pakai spec nampak cam noor kumalasari..

    alhamdulillah..

  9. tp dia lum pakai sepenuhnye kan?..tp aku suke la dia pakai mcm ni..baju yg sesuai utk yg bertudung..bkn nk kutuk yg pakai ala-ala 2.tp mmg btl,ni la cth yg baik…

  10. artikel yang diambil dari metro 16ogos bha… dia tutup aurat hanya ketika menghadiri satu jamuan berbuka sempena ramadhan ni. anyway, memang cantik dan manis eja sekiranya diteruskkan dgn gaya muslimah.

  11. alhamdulillah..comel =)

counter statistics