Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Erin Malek bergambar sambil mimik muka (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

12 comments

  1. tapi kan die ni makin gedik arrr aku tengok

  2. tol tu.cam gedik semacam je kan.tp xtau la

  3. sarupa ITIK mulut dio

  4. eeee..aku meluat bdtl dgn budak sosial mcm jamban ni!! bkn lawa pn..poyo je..bajet tgkp cmtu comey la tu?? hakktuihh!!

  5. Bkn love bite. Tu parut..

  6. haha mklum la…rmja skrg…suka ambik gmbr dgn mmik muka mcm tu … haha

  7. kenapa ini perlu dijadikan topik?

  8. ala…mcm korang perfect je…die pon tringin jgk wat muke mcm ni..jgn nak ngate sgt la…slap hari bulan ble korang ni kmalangan,die yg tlg korang..kowang ngate die,korang dpt ke nk mntak mf dgn die nnt?

  9. bosan..blakon pon bosan.bdk2 yg brangan nk cpt jd dewasa..xsilap aku bdk ni pas spm kan? comel lg elfira loy..xsuke bdk sengal ni blakon dlm aishiteru tv9..aku tgk 5min je pastu tukar..sampah la lakonan kau ni dik! tlg jgn cr publisiti bdoh ngan wt retarded faces like dat k.urghhh..sick!

  10. lantak pie la.. dye nak buat muke cm ne skali pon..kalau ske tengok.. x suke dok je.. dediam.. x payah la nak bergosip2 jer.. wat tambah dose.. jer korang ni.. mcm la korg x penah ad prangai cm tu.. aq ni x ad la.. baik sangat.. but just nak ingtkan je.. sebab kdg2 kte terlupe.. nobody is perfect k.. ^_^

counter statistics