BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , April 1 2015
Home / Dunia Artis / Apabila Erin Malek sudah bertudung (6 Gambar)

Apabila Erin Malek sudah bertudung (6 Gambar)

Amacam uols? Seronok bercuti panjang sempena Tahun Baru Cina. Pada kami, seronok habis! Seronok berkelah di tepi highway sementara menunggu kesesakan pulih. Puiih! Eh Erin Malek sudah bertudung? Alhamdulillah, masih ingat Erin Malek sentap kami post gambar ini? Tapi rasenye Erin bertudung ni sebab mempromosikan tudung je kot. Huh!

Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Neelofa-Kerja-Umrah-Keluarga-MEDIAMALAYA-3

Nor Neelofa mengerjakan umrah bersama keluarga

Neelofa telah memuat naik beberapa keping gambarnya bersama keluarga sedang mengerjakan umrah. Dalam kesibukan menguruskan ...

15 comments

  1. drama apa ni..berlakon je..

  2. mesti ade love bite nie

  3. ayu wajahmu apabila bertudung……
    ^_^

  4. kalau kekal bertudung alangkah bagusnya….

    • natija not 'H'

      sye sokong!!lain la kalo orang or artis yg first2 dh pki tudung..but,bile dh lme cket berubah fikiran..berubah fikiran untuk membuke aurat semule..so sad…

      #hanye peringatan..bkan untuk menyakitkan..=)

  5. Comelnya dia bila pakai tudung, labuh pula tu. Harap2 teruslah pakai tudung macam ni ye dik…

  6. angkat tgn doa : ikhlas kn tindakan hamba mu ini…kekal kan sehingga bila2…amin

  7. Hak thuiiiiiiiiiiiiiiiiii

  8. Mcm bru buat kening je dia ni

  9. pembenci ayat gojez

    sory hari tu pas upload gmba bertudung leh erin malek upload instagram die gmba dia duk atas bf die..pastu dah kene komen tegur trus die delete..ni jz promo tudung je..hakikat masih free hair dan sgt sosial

counter statistics