Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Fasha Sandha kena TROLL

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

20 comments

  1. X abeh2 psl mankuk ni..bosan!!

  2. asik2 crte pasal minah nic je,bnyak propa lah… crtelah pasal artis2 ln gi keeeeee..huhuhhuhuhu……

  3. da name pon ratu kontroversi..

    publisiti murahan !!

  4. aku tak rasa ada apa2 silap pun kat ayat dia..

    ok jer.. ker korang yang tak paham??

    • ko kot yang tak tahu BI…ni mesti fasha sendat pny fan..kahkahkah

      • mana kesilapannya? apa contoh ayat yang sepatut betul..?

        • Irma buduh fan fasha

          when i lost my virgin, you leave me. And for that thank you very much…>>>said Fasha sendat…

          kahkahkah…bodoh la korang ni..same je bongok cam bimbo ni…

  5. hahaha..isu kecik ni pon nak dibesarkan..i mean, artis2 kt luar tuh, jutaan peminat pon, xpndai omputeh gak, sbb xde lg kot yg lepasan TESL….mmg leh speaking, does not mean can write well..ye x?aku xminat pon FS..tp ksian gk kdg2 xde bnda pon, wrtawan or blogger cri je salah kecik utk dibesarkan..mna xjd kntroversi minah nih….

    and, rmai je kt luar nuh xpndai omputeh, yang lg xtahan knonnya nk martabatkan Bahasa, tp org xpndai omputeh kena keji..:))..peace no war…

  6. pelik..bahasa asing kalau grammar salah, kalut je smua pakat nk kondem. bahasa sendiri tatabahasa bertabur takde sapa pn nk kisah. bangsa lain pn ckp BI grammar tak btul jugak asalkan leh phm maksud sudah la..

    • hahaha.couldn't agree more dude!org putih pun BI diaorang bknnya betul pun.spelling diaorang pun kdg2 hancur jg meh.

  7. biase la…da budget sgt smpai bnda kecik pn orang lain akan jd kn isu…hahaha,pdn muka….

  8. ape yang salah?

  9. aku pun tak paham.. entah!

  10. Entah, aku pun x tahu apa yg salahnya. Sila cikgu Bahasa Inggeris komen, pls. Pada aku, asal makna yg nak dinyatakan smpai, ok je kot. BI bukan bahasa ibunda kita ponNnnnnnn.. Adoyainye pun.

  11. my cat name Hijrah

    orang sekarang dah tak pakai "broken grammar" nak guna english sangat kan gunalah sebaik-baiknya…manfaatkan betoi2…

  12. i am an english teacher and i dont find any grammar wrong in her statement…

  13. hahaha…i sound stupid when speak malay(artis mana tah)…huhuu… i'm sorry(amir rajalawak)…..so i thank you(fasha)…..hampa balun la cakap mcmana pun asalkan x mencarut sudah…

counter statistics