Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Apabila Fiza Elite rehersal dengan seluar pendek (4 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

63 comments

  1. Ishk…ini bukan seluar pendek daaa! 🙂

    Bukan ke dia pakai t-shirt over baju renangnya…??

  2. EmiLiana Rosz Yon

    damn ! haha .. funny .. bukn sLuar pndek tu .. tlebih pndeK dh tuhhh .. x yah pkai jx ..alng2 jx ..

  3. gersang ni…

  4. gile ape pakai camni..siap senyum plak tuhh

  5. inilah hasilnya bila seseorang itu telah hilang maruahnya..!

  6. perot makcik buncit la makcik.. hik4

  7. Ramai ler lelaki yang tergoda tengok gambar dia ni…. 🙂

    • ye betul termasuk le saya x tahan ni nak stim ni silap ari bulan terpancut abis dibuatnyer…ahh2..x tahan sunggoh…!!!:S

  8. bukan seluar pendek tu. dia pakai swimming suit pastu cover dgn t-shirt

  9. peha gemuk..

  10. enth la cm ne artis2 skrg…men2 je ngan agama…xtakot langusng dosa..ngaku islam tpi dok wat dosa..!!aiyoo

  11. eh,malaysia ke amarica nie???adoyyy…..patot la remaja skrg rosak..sbb artis2 la yg dok jadi contoh cm baek cm nie(manusia bertopeng kan syaitan)…huh…dunia nk kiamat daa!!!

  12. errrkkk…brother2 yang kat belakang tu sedap mata memandang leww

  13. amende la die ni…. -___- cube sopan sket

  14. T-shirt over swimming suit. What de hell babe, bulan2 puasa ni. Tak tau malu ke. Mak bapak tak ajar ke? Cikgu sekolah tak ajar ke? Rasanya ajarkan, tp diri tu yg tak betul. Apa da~~~!

  15. klau mcm ni tk hairan lr die ni prampas laki org..

    percaya lah laki org tu pun tkkn than lme..

  16. klau mcm ni tk hairan lr die ni prampas laki org…

    percaya lah laki org tu pun tk than lma..

    promosi jual diri..promosi raya 50%….

  17. apabila malu dalam diri sudah hilang…..

  18. Itu paha ke kayu balak?

  19. Oit Patrick Star..ada ke peha besar lidi kelapa je..? LOL..

  20. Ni bukan suar pendek dah..ni mcm pki spender, cume ada ropol2 kt tepi…

  21. Laaani bukan forum agama! Tak suka tengok,nak cakap sal agama..pergi lah ke blog agama. Lantak lah dia nak pakai pe pn..badan dia. Dia rsa dia masih bergetah, nk tunjuk org..hak dia lah!! SO WHAT!! Yg tutup2 tu tak semestinye baik mane pn..berlambak budak2 U aku pakai litup2 konon berbagai tpi rmbut berkaler, pegang tgn gak dgn BF kat luar kelas dan de yg buat sesi "study" bawah pokok2 dgn BF masing2 lepas mgrib. Posing MMS bgi BF kalahkn model X-rated pn de gak. Sama je!!

  22. otakmane :: ko la bodo…ko bapak dye ke smpai ko nk defend dye sal agama…lau kite org islam, kite wajib tau tegur..bkn cm ko,JAHIL!!!

  23. btl tu..otakmane tu kompom prangai mcm jamban!!

  24. rasanya tu bukan sluar pndek tpi swimming suit..tpi dia pakai t'shirt untk cover atas. mcm show dkat ngan pantai je sbb stage berpasir n fiza x pkai sndal. mgkin sblum tu dia mndi laut, nmpk muka sun burn and x pkai make up. so, kira standard la klu dia pkai camni dkt pantai.

  25. hmmm…nak tya skey…kalo adik da terpancut..puasa batal x?

  26. HUDUH!

  27. Sy rase de baru lepas swimming kat mane2 pulau and after that dj kat situ announce minta de smpai kan satu or due lagu.artis kan.and sy rase de tidak berniat nk publish kan gambar seksi de ni.mmg de salah pakai mcm tu,tp bukan care yg elok utk memaki hamun de.kite same2 doakan de akan dapat petunjuk dan akan berubah satu hari nnt.

  28. Ramai yg terasa keee??? Hahahah..Ko smue yg bertutup2 tu ke tapi prngai tak yah cite yeh?? Ngaku je lah,kadang2 yg terdedah2 tu lebih mulia hatinye dari yg bertutup pn..so jgn judge people dri cara dia dress!! Nak tgk de caranye, bukan dgn maki hamun..dosanye same je! Nk cakap hal agama tpi cara menghentam org..elok ke??? P lah!!!

    • bodo ke ko ni? ko xyah nk wt statement bodo ko kt sni,,org sume ckp soal pkaian fiza gedik ni..ape kaitan ko nk kaitkn dgn mender lain? ko sokong fiza pki mcm ni sbb ape? sbb prangai ko pn hancur ker? dh salah ttp salah..bangang!!

    • "kdg2 yang terdedah tu lagi mulia hatinya dari yang bertutup pun" –> oho camtu?? itu di kira hati mulia ke kalo pakai terdedah?? hati mulia ni datang bersama iman di dada.. takde istilah hati mulia, tp pakaian terdedah…

      • btl tu..aku eran org ske ckp mcmtu..statement plg bodo..kalo dh ati mulia pesal pe nk bg seksi2 dedah sane sni? dh ati mulia pki la elok2..bengong pnyer ayat!!

  29. mayB fiza Xda budgett nk pkai yg pnjang skit kot…

    apapun kita doakn semoga fiza mndpt NUR dan HIDAYAH….

  30. sekadar berusaha

    utk otakmane? cheak la info ni. sgt berguna . itupun klu anda org islam ? klu tak pun klu anda ini seorg yg berfikiran waras .

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=252810538071886&a...

    selamat beramal n selamat berpuasa n selamat menyambut aidilfitri tak lama lagi semua .

  31. salam.. xyah la gado2.. kite doakan aje..moga2 dia dpt hidayah di bulan yg mulia ni.. and kite jugak moga2 dpt hidayah…

    thanks

  32. npe rambut dya pelik sngt??botak kt depan ke??

  33. Ni kat Pulau belah pantai timur.. bukan rehearsal tapi sekadar menyanyi atas request..

    betul tu swimsuit ngan ditutup baju diatas.

    tak, saye tak sokong Fiza sbb dia pi ngan 'M'(mase tu taktau pun depa ni dah berumahtangga).. tapi ni gambo lama gile.. apsal skarang baru nak jadi kecoh..?

    Anyway, ttg pakaian senonoh ke tak, yg bagi komen konon Islam sgt, hangpa tak penah pi pulau ke? hangpa tak penah dok fuyoo fuyyoo mata terjegil tgk org pakai lagu ni? hangpa ade pi tegur depan2 org yg pakai cenggini? hangpa bwk girlfren2 hangpa, pastu depa pakai lagu ni hang ade kata apa2?

    Bukan saya disini nak sokong cara pakaian dia sebagai seorg Islam, tapi itu hak masing2 and antara dia ngan Tuhan.

    Yang hangpa ni dok alim ulama sgt nih, bagi komen maki hamun, kutuk org, tgk & percaya gosip (fitnah) tanpa usul periksa tu tak pikir plak dosa lagi berat drpd zina?

    Saye tak suke masuk page2 camni sbb tak suke baca komen org cam para ustaz2 yg konon2nya hebat ttg agama dlm page camni tapi cara bagi komen cam org pi skolah tahap dpt blaja menulis je..

    Anyway, ni dari pendapat saye lah.. kalau ade yg tak puas hati, terase atau sebagainye, harus perlu ingat, INI PENDAPAT SAYE semata2.. sekian.

    • aku sokong..fullstop..

    • Sokong gak! yang rasa alim2 dinaso tu, tak yah ler masuk page nih. Kan dah besor lagi jelas tajuknya tentang sorang pompuan yg rehearsal ngan suor pendek….dah tau minah tu tgh tayang sebahagian besor 'urat' dia…nape nak bukak gak page ni?…..pastu dah puas menghayati urat2 dia tu, mulalah ustaz2 ni ceramah bab agama lah, kadang siap copy paste hadis & quran la, bila org
      bangkang statement dia, ustaz2 ni akan balas ngan maki hamun yg indah2 yg lahir dari hati mereka
      yg suci murni lagi 'pure' keislamannya tu…..tapi please laaa bro, hipokrit la laa bro.
      nak komen pasal baju dress dia tak seswai ke, kaler tak matching ke…gasak le, tapi xyah lah nak selit bab dosa pahala kat sini, hang sengaja pi bukak page ni tengok urat minah ni pun dah kira dosa kan? Dah tau page ni pasal artis & dunianya yang penuh ngan aksi dedah2, apsal ustaz masuk jugak kat sini? Tak pe bro, aku paham, ustaz pun ada nafsu gak kan? Tapi yg bestnya, sambil2 tenung peha minah tu, sempat jugak komen & diselitkan dgn phrase keagamaan…syabas!!

      • minah ni memg patut diceraikan . wktu mula dia kahwin aku ada terserempak kt 1 shopping mll ni nk sruh laki angkat barang cm sruh kucing main pkai juih2 bibir je, cm mngkok tngkat huhuhuhu…

  34. Seluar pendek ke klau dh stengah jengkal lg nk nampak tut…? Org mcm ni klau dlm x pkai baju lgsg..

  35. hi fiza elite call no ni 012-9326125 utk bersembang in personal ngan u lebih lame lgi coz i x tahan tgk pose gmbar u camni wat i nak je kahwini fiza trus tau, lupakan adam af tu, i kan ade sanggup meneman ni u fiza di kala kesepian ok please call me now i love u 4 ever N ever OK AND to fan fiza elite arap tetap setia myokong fiza wat slamenyer n cool down bile org lain kutuk fiza ok krn hanya tuhan tau bertapa baik n suci pemilik bernama fiza abd. halim @ fiza elite…"ahahaoohh caraku dan caramu" aku cinta pada mu….i love fiza…muuuaaahhh…..!!!!<3<3:*:)

  36. wah hebat fiza

  37. Harap admin dapat delete gambar ni. Dia dah bertudung sekarang. Tak elok publish gambar&sup2; macam ni daa…

  38. kalau perogol, perompak yang dah ditangkap dan di dalam penjara mereka telah bertaubat dan berubah, adakah mereka akan dilepaskan?

    what past is past. we learn from the past. lantak pi la diorang taknak buang gambar ni

counter statistics