Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Isma AF7 bertudung (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

9 comments

  1. Bukan Keluarga Teksi

    HAHAHAHA..tak pakai pun dh buruk, pakai lagi lah buruk…standard Enot ni! Makin konfirm tak lama lagi bermadu lah dia ni…laki makin bergaya..maintain muda..dah lah kesana kesini dgn kete mewah co..sapelah yg tak nak try. Isteri makan hati dan makan makan makan nak lupa masalah. Laki dah lah mulut manis..ayat sikit je semue org caya gile..de pakai2 jin kot?! Budak lepasan SPM grade 3 pun leh org ambik jadi Director co. Tak kan terdesak sgt co.ni..ish5x.

    • your words describe who you are, especially what's in your heart.

    • La jenis melayu busuk la ko ni…….Ke ko yg frust xdpt si Zul tu keh keh……. Ke ko yg kn tgl dek laki ko sbb ko Demok….. hihihihi

    • buruk & cantik seseorg bkn dari segi rupa tp dari segi tutur kata mcm anda.. isma bertambah2 pahala & anda berganda2 dosa.. astaghfirullah.. dia ada pinjam duit anda ke untuk beli tudung tu?? btw suami die jadi director co. tu rezeki anak2.. sedih saya dgn bangsa melayu skrg.. iri hati dgn kebahagiaan org lain.. supaya anda diberi petunjuk Allah..

  2. Wah kan ayu kalau bertudung

    Gambar Hot! Fazura dan Biodata http://kozumiro.blogspot.com/2012/09/gambar-hot-f

  3. betudung sala…xbetudung lg laa salah…

  4. Tak baik mengata… Biarlah dia dgn kehidupan dia asalkan dia bahagia…

  5. yang maya matahari tu dah kenape pakai tudung rope gitu… pakaila elok2 skit baru cantik… ni dibalut2 camtu.. nampak selendang tu murah…

  6. Aw atlas jahat sgt duk mengata org mcm2?dh tentu org tu dpt pahala pakai tudung n hidup Bahagia.yg duk mengata tu dpt dosa kering ja xpsl2.takut esok hang tu yg hidup jd mcm apa yg hang ckp kt org tu,hati2 ckp skrg Allah byr cash!

counter statistics