Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Leuniey Natasha tayang perut, isteri Khairul Fahmi (5 Gambar)

Apabila Leuniey Natasha tayang perut, isteri Khairul Fahmi (5 Gambar)

Sejak Leuniey dan Khairul Fahmi umum isterinya mengandung, amat jarang kami lihat Leuniey memuat naik gambar perot-nye. Namun selepas lebih kurang 6 bulan mengandung, Leuniey telah memuat naik gambar terkini perot-nye yang mengandung. Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. Luniey ni.. macam nak dapat baby BOY jer….

  2. orang dulu punya nak sorok bile pregnant. orang sekarang suka tayang2. ohh mereka tak tahu bentuk perut itu juga aurat bg perempuan. sebab tu kena pakai baju besar.

  3. aku tengok perut wife apek dgn penuh nafsu, coz aku lelaki… wife dia cun..

  4. BGS LA TUE…JARANG2 NAK TAYANG PERUT.DARIPADA SESETENGAH ORG DOK TAYANG. LAGI MENYAMPAH…

  5. lebih bagus..dari tayang body, tayang lurah, betis semua bagai….ni dh tentu nye die isteri org dan akan melahirkan….

counter statistics