Sunday , December 11 2016
Home / Lain-Lain / Apabila lukisan lama dicinakan

Apabila lukisan lama dicinakan

Kerana dia seorang yang berbangsa Cina, Yin Xin telah mendapat idea dan melukis lukisan-lukisan masterpiece dengan caranya sendiri. Iaitu watak yang di dalam lukisan-lukisan masterpiece tersebut digantikan dengan orang-orang Cina. Very interesting. Bila pulak Mona Lisa nak di Melayukan? Siti Saleha kan ada. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

8 comments

  1. hehe…monalisa versi cine la plak…

  2. Salam. Cina boleh duplicate apa sahaja. hehehe… cute Moun Lee Saa di atas..

    Di samping tu jom review Blog NETonX, ada hadiah lumayan. Hadiah berjumlah RM300 untuk dimenangi. Sejang je review, 5 minit dah boleh siap.

  3. bila lukis muka cina semua mata sepet.hee

  4. jahat la admin..

    tangan n otak tuh sila diinsurans kan..

    mana tau bole jadi giler or terputus tgn..

    kenapa perlu mentioned nama siti saleha..

    tak baik gilerr..

    makhluk ciptaan Allah jgn dibuat main..

    dia tak mintak dilahirkan camtuh..

    kalo masa bole diputar balik.. mak dia pon tak mau lahirkan anak istimewa macam tuh..

    tak baik la admin.. serious.. will not visit your blog anymore..

    thanks a lot..

  5. setahu aku budak tu namanya siti musliha kan,bila masa jadi siti saleha?'deym'salah paham tu….selidik la dulu,jangan main hembus je!!

  6. weeeeweeeeee…slh fakta sudah 😛 dah2 pi balik serkup muka dengan baldi. len kali jgn 'jump to conclusion ' tak pasal2 dah salah.

counter statistics