Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Misha Omar bergambar mesra dengan tunangnya, Firos (10 Gambar)

Apabila Misha Omar bergambar mesra dengan tunangnya, Firos (10 Gambar)

misha-omar01

Misha Omar telah bertunang dengan seorang juruterbang bernama Firos Ezzwan Rossly pada 22 Februari 2012. Mengikut perancangan selepas membuat press conference, mereka akan bernikah pada sekitar tahun ini. Tahun 2012 sudah sampai ke penghujung, adakah mereka menunda majlis perkahwinan mereka atau mereka sudah berkahwin secara senyap-senyap? Kemesraan mereka bergambar bersama memusykilkan kami. Hmm.

Lagi gambar kemesraan Misha dan Firos selepas ini.

misha-omar02

misha-omar03

misha-omar04

misha-omar05

misha-omar06

misha-omar07

misha-omar08

misha-omar09

misha-omar10

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

17 comments

  1. ye ye….aku 1st…

  2. Bagi lah komen yg quality, bukan nak menang sape pes2x. Alahai….

  3. Menikah aje la cik Misha. Reception tu boleh buat lain masa, settlekan yg wajib dulu. Daripada mesra2 tak tentu hala masa belum sah lagi.

  4. Dulu kata rahsia sangat…piranhh

  5. Nikah jelah. Daripada bermesra2 macam tu buat orang lain berspekulasi dan menabur fitnah. Dah nikah, kitorg pun tak tanggung dosa cakap yg bukan2.

  6. tunang dpt pegang perut……terbaek bunga² cinta

  7. COMEL GILEERRR!!!! JELES AKU….!!

  8. YG SBENARNYA MISHA OMAR DH PN BERKAHWIN DH ADA ANK PN 2,3 ORG..AK THU PN DARI SUMBER YG BLH DI PERCAYAI…………………HARAP MAKLUM…………….

  9. Misha belum kahwin.. Budak2 tu cuma anak angkat dia. Korang ni tak abis2 tabur fitnah. Dah nak masuk tahun baru pun masih berfikiran sempit.

  10. haih, teman getik bebeno tgk retis2 malaysia ni. Tak sio nengok deme bergeronjhang.

  11. kalau mamat tu kurus mesti hensem =)

  12. misha pernah kawin dgn anak aman razak..org klantan mesti taw aman razak kn..dis is a fucking true story..tp dh ceraii…

  13. tunang nye kembar ke??

counter statistics