Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Nabila Huda memakai shorts (3 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

37 comments

    • Pic last tu mcm org cacat je…dala otak cacat…..kesian,moga allah beri hidayah…amin

      • cuba baca balik comment anda…kutuk orang mcm cacat lepas tu kesian..lepas tu boleh plak nak mendoakan orang? motif?….ko yang cacat otak sebenarnya…nak mendoakan orang lain tak perlu kutuk dulu kot….cuba aku kutuk mak ko mandul lepas tu aku doakan dia sihat sejahtera..adilkah?

        • Adil je, at least ko doakan die. tu paling penting. kutuk mengutuk tu ko jawab la sendiri kat akhirat nanti. Mengutuk dan disertai doa kan lebih baik dari mengutuk sahaja.

          Ko cakap je la apa pon, mak die mandul ke cacat ke. Dia tak dapat apa2 pon. Yang dia dapat doa dari ko je. Ade ke tak boleh doa selepas kutuk. Bangang.

  1. DIA NE BILA R NAK JADI BAIK KESIAN TGK DIRI DIA.

  2. 1 hari mungkin dia akan BERJUBAH…… heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

  3. Kalau orang kritik pun bukannya dia peduli ye dak? Lantak kau la Nabila. Semoga kau berubah satu hari nanti. Tak perlu jadi terlalu alim tapi cukuplah sekadar menjaga perbatasan sebagai seorang wanita Melayu dan Islam.

  4. nabila : aku xperlukan korg (peminat/pemerhati) utk bsg2 psl hdp aku.aku ada kengkwn yg xkisah pn aku nk buat apa n pakai apa..bangga nya aku!!!…

  5. dia ni keluar bersosial siapa yang jaga anak dia????

    • kepala bapak kau jage anak dia..sibuk2 pasal anak orang kenapa..

      • limau is nabila huda! xpon balaci nabila huda. woot woot!

      • nape marah2 sgt ni limau….

        • nak kutuk ke apake pasal maknye ikut korgla tayahla sibuk psal cmne nak jage ank,tak smestinye mak sosial ank jadi terbiar,mak mne tak syg ank?

          • betul cakap limau…mesti anak dia sekrg tgh belajar mengaji…

          • bodoh kan kau ni limau…xde org akan jge anak org lain mcm mane mak bapak die jge…kau ingat die tinggalkan anak die kat maid,maid tu nak jge sgt2 ke?nak ajar budak tu membace semua,nak ajar budak tu adab2,,nak ajar budak tu mengaji semua??? (kalau adapun kuantiti dia sgt sedikit dan kalau ada pun hanya dalam cerita melayu)..hanya ibu bapa yg akan betol2 jaga and didik anak dorang sebetulnya sebab org lain xakan amik pusing 100%….

          • nak tanye…kau ada anak?

          • korang semua di atas bodoh… dia kasi indon jaga la.. bole indon tu lambung2 anak dia…

      • BODOHNYE KAU ni tibe2 emosi kepala bapak bagai…dah dia tanya,means xpyh nak bersosial sgt lah jage anak kat umah lagi bagus..besar anak kau tu ikot perangai kau…tu mksd die tau bodoh!!!!!

        (first time aku bace komen yg tsangat bodoh yg tibe2 nak emosi org tu tnye elok2,,,,,) bafangafang

  6. Ko memang kelas Dik. Buatlah perangani dan pakailah macam tu selalu Memang sesuai sangat dengan ko. Apa nak buat, ko ni daun keladi. Habis bergelen2 air aku curah pun tak lekat2 jugak.

  7. artis tak boleh ditegur.

  8. patut le bercerai…berlakon best…tapi sosial gila baban…camana nak menang ABP mcm ni?????? x undi la…

  9. ALHAMDULILLAH

  10. biar la dia nk wtpe pn dia nak..abaikan jer sepisis cam gini..
    xde guna kiter amek tahu pn..buang karen jer..

  11. ketiak berkurap…eeeeeeeee

  12. Statement nabila huda dlm BN. sy nk tunjuk pemandangan kat blkg jek…. Ni pemandangan mendenye….

  13. Bia la die…slgi die larat nk bersosial…biakn kite tgur dan nasihat die xmau ikut…nk uat cm mne…

  14. mnusia xkn berubah selagi sesuatu yg buruk blm brlaku dlm hdpnya… bile masa itu dtg..bru lah dia tahu ape itu kuasa ALLAH SWT… kegembiraan ini hanyalah duniawi shj… akhirat nnt sume akn mndpt balasan.

  15. Jando moroyan… ko ado? kekekek

  16. ala dah berumur pun nak jdi samseng lgi , tak syok lah…cuba ubah pakaian tu sikit…

  17. tak tahu nak komen apa dah.. geleng kepala je lah..

  18. huhuhu..terkeduu mak…again and againn!!!!!!!!!!!!!

  19. Bagang betul budak ni.dah lah hitam hodoh pulak.

  20. hamboihhhh bukan men lagi korang 'nasihat' dia eik! puuuiiihhhhhh la korang!!!

  21. YOU ALL NI SEMUA JELOUS…CERMIN MUKA KORANG DULU SEBELUM KUTUK ARTIST YG GORGEOUS AT LEAST DIA TAK HYPOCRIT MCM KORANG…APA LAGI YG PAKAI TUDUNG..ATAS TUTUP PUNYA TUTUP TAPI MULUT MCM TEMPAYAN…TAK TAKOT DOSA KA..KALAU DIA TERDEDAH DEDAH KORANG SAKIT HATI KENAPA..KORANG BELI PAKAIAN DIA KA…DIA SEXY…MELETOP…KAU ADA…KWANG KWANG KWANG…-ANAK JATI KOTA SINGA

counter statistics