Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Nora Danish buat sup ayam di dapur (2 gambar)

Apabila Nora Danish buat sup ayam di dapur (2 gambar)

Mesti uolls mensirap kami asek kuarkan cite pasal Nora Danish. Bukan apa, kami baru discover twitter rasmi Nora Danish sebab yang lama katenye dah sudah kene hack oleh orang yang tak bertanggungjawab! Dalam banyak-banyak gambar yang dipost. Satu ni nampak seksilah uolls. Ha jangan lupe untuk baca penuh sebab gambar masakannya after the jump. Takkan nak tengok chicks yang atas jep.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

34 comments

  1. macam xsedap ja..haha

  2. ak daa nmpak daa…kekekeke!!

  3. mcm masukkan santan aje..mana ada sup masuk santan..rupa mcm masak kurma tapi kaler kuning

    • ketara la awak ne jarang ke dapur en/cik bams..sup ne bermcm2 jenis..klu sup ada santan/susu cair..kat kg kitaorang kna panggil sup putih..lg pun klu msk kena la kreatif/kena gayanya..bru ada class..

    • cuba tgk betul2..mana mcm masukkan santn..x prnah buat sup kew???????

  4. sdpnye org yg masak ayam yu…

  5. alahai semua, biar lah die sedap ke xsedap ke bukan ekau pom dye bg makan..haha

  6. wauu style la nora..nmpk cam best je sup dier..anyway tu bukan santan tu adalah bwg puteh naik smasa sup baru nak mndidih huhuhh

  7. ehem…sdpnya ehh …pndai msak ehh

  8. mcm xmasak je ayam tu

  9. Ayam tuh mcm masih mentah jer.. rase loya plak tekak aku..

  10. andaikata saya dekat blakang nora masa tu, confirm aku tambah perasa 'cumshot' dalam lauk ayam tu.

  11. kan baru tgh tggu mendidih tu. nnti masakla ayam tu

  12. tak siap msk lg kan sup 2…sekali nampak mcm kurma ayam…tp hanya nd yg tau tu sup atau kurma ayam….seksi2 kat umah mcm nie pun hubby x nak…sian kat anak dia…

  13. Hish, kalau opah aku hidup lagi buat jadi kemarahan dia je kalau nengok orang pompuan pakai macam ni masak di dapur. Siap pesan kat aku reject orang yang buat kelaku macam ni. Kalau nak masak pakai la sopan sikit. Rambut tu ikat. Pakai macam tu, silap2 hari tak payah masuk garam dalam sup tu, garam free dari tiak (ketiak). Kalau rambut masuk dalam sup, tak pasal2 sup ayam dah bercampur su-un. Lain bebenor rhope nyer…

  14. alah..cakap je xsedap..cube kalau nora bg suapkan kamu semue..konpem dgn mangkuk sup pun nk jilat..:D

  15. bahaya gmbo ni, siape la upload gmbr dia ni,:$

  16. xkesah la kurmak ke sup ke…lauk ni lum masak g la…bru nk didih…bru letak aym….pe la korg ni…

  17. sdp btol ayam ni

  18. bukan ke ni kat dalam rumah?biaq pi lah kat dia nak pakai mcm mana pun kat dalam rumah…kalau luar rumah dia seksi meksi, baru boleh tegur..tegur k, bukan kutuk..

  19. suar dlm dier kaler biru lar..hahahahaaaa

  20. eyh die cam pakai panties biru je. tajam tak mata akak?

  21. errrkkk..kuah sup tu nampak mcm dh masak…tapi ayam?…

  22. wow!!! nmpk underwear tuh….

  23. aku x nampak sup,aku nampak nora sexy..

  24. hem..kalo dapat makan sup 2 sdap tp kalo dapat "makan" nora lagi sedap..hummmmmmmmmmm

  25. tak ada susu tu ayam dan kentang dia mcm tu tambah perasa dan sayur lagi sedap

  26. sup ni mmg letak santan, serbuk sup n kurma ckit…..sbnrnya mmg sdp sgr rase dia….dr sup yg jernih tu lg hampeh….lama xmsk sup cmni….

  27. fuck la dora dasnisd

  28. coli tak pakai
    nam pak spender

  29. Azeen ish strroy

    korang ni,x perasan ke ape yg ade kat bontot nora danish tuh

counter statistics