Monday , December 5 2016
Home / Pelik / Apabila nuclear reactor dijadikan taman tema

Apabila nuclear reactor dijadikan taman tema

Di Jerman, nuclear reactor yang tak jadi buat sebab takde budget telah dijadikan taman tema. Taman tema ini diberi nama Wunderland Kalkar dan lokasinya ialah di Kalkar, Jerman. Walaupun tempatnya pelik, ia menerima kunjungan 600 ribu orang setahun. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

9 comments

  1. ada jer idea diaorg ni. hebat tu! daripada di biarkan begitu saja.

  2. btol la natts….ade je idea pelik2 dr diorang ni…respek aku…

  3. bestnye…

    ble la nak g kat sini lak…!!!!

  4. aga2 kesan radiasi tu ada lg x ye?? huhuhu

  5. 600ribu sethn tmpat kecik mcm ni?..kuat nye tarikan…

  6. die org ni mmg mcm2 idea dlm kpale hehe,nampak gempaq gile.MENARIK

counter statistics