Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Apabila Shila Amzah minum air milo dipolitikkan (2 Gambar)

Apabila Shila Amzah minum air milo dipolitikkan (2 Gambar)

shilamilo

Gambar ini telah menjadi kontroversi gara-gara teks yang tertulis “Ini Milo asli, bukan Milo cap 1Malaysia yang x sedap tu… pfftt 😛 lagi gambar, link.” Gambar tersebut walaupun ia dimuat naik oleh Shila namun text tersebut telah ditukar dan di masukkan ke dalam fanpage yang kami pasti bukan milik Shila. Ini kerana gambar yang dimuat naik di Instagram tersebut disertakan dengan text oleh Shila sendiri yang berbunyi, ” Lapar,so cari apa2 untuk alas perut dalam beg..jumpa milo je:(3rd one for today..:(“.

shilamilo2

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

5 comments

  1. aku gemor ler kamu nie shila

  2. .peminat tahu shila xkan text yg bukan2.

    • abs tu sape yg komen…hp tu jln sendiri ke…nk ckp de org hack la psni….

      • tu fake akaun la. Ada org tak bertanggungjawab buat fake akaun Shila dan post yang bukan-bukan. Dah terang-terang situ kata fanpage yang bukan milik Shila.

  3. 'entah ek'. dasar manusia nak menuduh tanpa menyiasat. bebal abadi.

counter statistics