Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Apabila Yusry ucap buka puasa buat Lisa Surihani

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

21 comments

  1. awwww. so suwwit 😉

  2. mcm ni pun tunjuk ke?
    waduh2….

  3. Gedik.laki bini lain takde nak tayang2 lovey dovey ni.

  4. xpyh la poyo sgt…
    org lain pn lovey dovey juga, xde la nk tunjuk kt org ramai…

    • yang korang tu dengki tu apa pasal. lain kali tak yah baca. bulan-bulan puasa pun nak cari dosa. bangang punya melayu!

  5. poyo je..nk tnjuk kt org..nk tgk smp mane..poorrdahhhh

  6. isk isk isk… kurang pahala ko maki orang… nak nasihat org, tp diri sendiri buat dosa dgn memaki org… ape la punya manusia… isk isk isk…

  7. dh mmg betul dorg gedik..nk menunjuk2 konon dorg loving..menyampah!! apsal x tunjuk dorg main skali..dh semua nk share sgt! sial!

  8. Lina oh lina lina….kalaun nak komen, komen je highlight dkt atas tu….tak perlu komen org lwin punya komen sbb u bukan admin blog ni pun…..kalau suka, tulis je suka message message yusri tu, takda org nak marah punggg, ok:-) bijaklah sket

  9. tp mmg btl pun…nampak gedik sgt2 pttnye benda mcm nie tak pyh kuarkan pun…ala nak kt pe br nikah kan…kentut tu bau wangi lg…tengok 5 thn akan dtg…pe jd…jgn ms tu dok meroyan mcm si abby abadi dah…

  10. alaaa baru dpt mmg laa gedik tak tentu psl….cube da lame cm time yusry ngn erra….siap asing2 umah lagi…..tak gtu??

  11. sokong2.. so xyh la show sgt korang tu loving couple sgt..org lg menyampah..mcm korang je kawen kt dunia ni..gedik n meluat!! rami org benci dr ske k..poordahhh

  12. buweeeekkkkkk

  13. hok aloh agu nie pun nok tunjuk….. bue maso jah… podah

  14. dua2 gedik… bnda mcm nie pown nk tujuk… esok2 kalo cerai kite gelk ramai…

  15. Zack Ex- New Boys

    sume nak advertise, puiittthh

  16. semua pengomen kat atas ni gila.lantak dia orglah dah kawen nak buat macamana x suka jgn baca bodoh punya orang.

  17. bila org loving2 sebelom kawen, cakap geli lah.. belom kawen lagi dah mcm laki bini berloving2.. tapi bila org tu dah kawen.. jeles pulak tgk kemesraan dorg tu.. standard la laki bini cakap cinta sayang.. lain la dorg ckp pasal kat atas katil ke.. manusia kalau tak de rasa iri, mmg tak sah!

  18. xpayah la nak menunjuk kat org. keep it private between husband and wife dahla. bersyukur jerla x pyahla sampai nak menunjuk2

  19. antara sifat2 org melayu yg buatkan kite lemah.. suke sgt mendengki.. cmne la bangsa nak maju… patut doakan yang baik2… bkn mintak nk bercerai ke hape ke… kdg kalo kite doakan org 2 jatuh, doa 2 akan kembali pd kite… fikirkanlah…

counter statistics