Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Apahal Reza AF pakai Make-up

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

18 comments

  1. xnmpak pom die make up??1st

  2. naper touch up pic 2….klu nk suh owg komen,jgn lar touch up….kang x pasal2 timbul fitnah lak….:-p

  3. ntah xminat pon kt dia ni

  4. sape?x minat.

  5. tang mana yg nampak cam kemaluan pompuan..

  6. member aku keje kat astro kate die ni "aw-awwww"..masa lepas af x seteruk ni tp sekarang makin2"aaawwwwwwww" dah mula tunjukan siapa die yg sebenar…

  7. memang la dia ni lembut. kat tv je control tapi nampak juga. biar pi dia lah.

  8. isk..pasal kutuk oranggg!!!!!! amboi

  9. hish!hish!.. kut yer pun tak elok nak disamakan dengan kemaluan pompuan..buruk sgt bunyinya…kan kemaluan pompuan tu tempat lahir kita semua…

  10. hish!hish!.. kut yer pun tak elok nak disamakan dengan kemaluan pompuan..buruk sgt bunyinya…kan tu tempat lahir kita semua.. hish..hish…

  11. kalau macam ni

    tak pakai lagi bagus

    tayang kan je

  12. alah uols ni..dia tuh kan adik beradik ngan azwan hanjing jugak..

  13. AKU NAMPAK JE DLM PIX NI DIA PAKAI MAKE UP,CAM BAPOK!CARA DIA MENGACARA PUN DAH NAMPAK SGT.APSAL LA SI ROSYAM NI BENGAP SGT P PILIH SIAL NI?RAMAI LAGI YG ENSEM2 SUARA MACHO .MEMANG BODOH PIANG

counter statistics