Sunday , May 28 2017
Home / Gossip Panas / Aqasha Rosli dan isteri bakal bercerai?

Aqasha Rosli dan isteri bakal bercerai?

Isteri Aqasha, Baizura Sabri telah meluahkan hatinya di Instagram. Dalam luahan tersebut isterinya seperti sudah mengalah dengan hubungan yang mereka bina sejak 10 Oktober 2010 itu.

Walaupun luahan itu tidak berapa jelas buat peminat, namun ia berjaya dibongkar oleh kaki-kaki gosip di forum CARI bahawa Aqasha dikatakan melayan wanita lain selain isterinya di Instagram. Luahan itu berkait dengan beberapa screenshot perbualan antara Aqasha dengan wanita itu yang kini telah dipadam.

Luahan Baizura boleh di baca di bawah

I akan ingat tarikh hari ni sampai bila2. The lowest point in my life. And I would like to share with you.
..
Hari I rasa cukup untuk I fight. I tau I dah kalah lama dah tapi I tetap fight. Tapi I tak sedar ada perempuan lain yang tengah fight so hard juga untuk diri dia masa I struggle fight untuk family I, untuk pastikan anak-anak I ada complete family.
..
I kalah, I putus asa banyak kali tapi I keep fighting. I fight, fight and fight…
..
But I cedera teruk. I can’t take it anymore. I kalah. I mengaku kalah. I kena tau limit I sampai mana. Even though I’ve lost my battle, I would still advise any wife out there to fight. It’s okay kalau cedera parah pun, kita kuat. Kita akan recover. Tapi kena tau bila patut stop.
..
At least I dah cuba. Sehabis-habis daya. Sebab I tau marriage is a responsibility. Responsibility comes with task. Kalau ada anak-anak tambah lagi task. Fight for them is also 1 of the tasks.
..
Please don’t ask me to bad mouth about him. He is the father of my 2 kids. Takkan nak biar orang ramai-ramai kutuk ‘no telo’ kat bapa anak-anak I? Apa yang I dapat pun. I fikir nanti diorang dah besar diorang pun malu kalau tau mommy buat macam tu.
..
Apa yang I buat ni pun dah terkesan pada dia. Cukup sini.
..
But she, ehem… on the other hand, I have no obligation to protect. She pushed the button. I’ve warned her, I’ve talked to her so many times, in so many ways. Nicely, harshly. ?
..
She pushed the button. The attention should goes to her. I tak perlukan perhatian. That’s the reason I deleted my previous post. Mission accomplished. But I tau salah I dah trigger curiosity korang semua. Korang mesti nak tau lebih lagi, ya memang. Itu bukan permulaan, bukan juga pengakhiran. I tak boleh tayang semua, I still fikir pasal maruah dia kasihan anak-anak dia. ? ..
Apa I buat tu pun dah cukup kejam.
..
I pun tak sangka I sampai ke tahap ni. I jarang open pasal apa yang I buat in public. ? Now I nak rest. I nak hidup aman-aman sekarang. Nak recover, nak lepaskan beban. Slowly but surely. *crawling*

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Mamat bekas vokalis Exist mengaku ambil dadah, denda RM1000

Bekas vokalis kumpulan Exist, Mamat atau nama sebenar Mohd. Ali Kamarudin, 39, telah dijatuhkan hukuman ...

Leave a Reply

counter statistics