Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Aril AF bergambar bersama abangnya, Izwan Pilus

Aril AF bergambar bersama abangnya, Izwan Pilus

24

Aik macam promosikan gel rambut je si abang Aril AF, Izwan Pilus tu.. Hehe

14

Kau masuk Akademi Fantasia semula hari Sabtu ni pakai AFMASUK, aku pukul kau Aril“, mungkin itu yang dikatakan abangnya ketika gambar ini di’ambil.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

23 comments

  1. Hehehe kedua beradik nih memang sama2 cute

  2. xpe Aril ko mesti diambil oleh KRU
    go bro go

  3. ni da keluar dlm paper semlm kn
    utusan ke berita ..

  4. knapa adik dia nmpk hensem r…..

  5. ncem ke c aril 2, biasa je la dia 2…… xncem pn… apasal la aril ko cium c ghaud 2, pas 2 dakat ghaud plak 2…. da tedesak sngt ke……. agak2 la kot2 slama ni dgn kwan2 dia lbih teruk hu9………..

  6. izwan pilus ni cm lembik n pondan sket je tgk..haaha..yg adik die aril tu lg poyo n gedik semcm ..ceh

  7. Go Aril go…Aril bole maju dan cemerlang dalam industri ini kerana Aril ada pakej yang lengkap sebagai penghibur dan Aril unik la….

  8. apsal abang dia nmpk laen? pelik aku..aril ok jer..

  9. mane da hensem..aril tu msk af promote shuffle ke..sal tas stage je mst dia shuffle…dh ketiggalan zaman la beb..kalo yg gila lelaki je yg suka puji2 aril nih…izwan itam..pic dia pun tak cantik..tak pandai posing..aril mata kembang 24 jam..mcm lepas bgn tdo…haha

  10. apsal aril 2 puteh abg dye itam r???naik heran aku…

  11. i love awoxxxxxxxx

  12. boleh la tahan

  13. hai awokk…….apa kabo wok …kami d cini cyg awok…[12years] ganu kitooo………………………………..

  14. knp aril x ada perkembangan slps keluar AF ? Produse KRU x ambl aril sbg kumpulan mereka?

  15. apa khabar awokk…..lama x dngr crt ni apa ke hal nya awokk x laku dh ke?

  16. sudah2 la!!!!!!!!!!
    kiamat xlama lg!!
    pegi la tobat!!!
    terbaik aril!!!!!!!!

counter statistics