Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Artis gugur kandungan bukan keguguran?

Artis gugur kandungan bukan keguguran?

Al-kisahnya berlaku 2 tahun lepas dimana artis ni sepatutnya menaiki pentas untuk menerima anugerah yang diterimanya namun tidak dapat hadir dan dilaporkan berehat kerana baru sahaja mengalami keguguran.

Namun begitu, hari ini lain pula cerita yang keluar bila artis tersebut dikatakan bukan keguguran sebaliknya dia menggugurkan kandungan’nya yang pada masa itu berusia dalam lingkungan 7 bulan.

Menurut cerita itu lagi, artis tersebut menggugurkan kandungan’nya disebabkan bayi yang sedang dikandung’nya itu tidak cukup sifat. Dan mungkin kerana malu, artis tersebut pun menggugurkan’nya. Astaghfirullah.

Dan tambah mengejutkan, cerita ada menyebut yang keadaan bayi tersebut berpunca dari perilaku artis tersebut yang minum minuman beralkohol pada peringkat awal kandungan. Oh! Kaki botol rupanya.

— Teks diambil dari Zon Artis.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

10 comments

  1. sapa tek pompuan tu..

  2. Dynas ke?

  3. sape2 pun artis ni harap2 bertaubatlah..
    klu ank ade mslh, atau tak cukup sifat atau apa2 medical condition actually penah terbaca org penah tnye, apa hukumnya.. hukumnye harus sbb klu diteruskan dia sendri akan terseksa atau terlantar dan memerlukan attention 100%. tp biasanya susah nk dgr seorg ibu sanggup gugurkan kandungan terutama yg dah 7 bulan camtu, sbb ibu ni sanggup korbankan apa saje dan menerima seadanya keadaan anak dia dan percaya itu adalah dugaan Allah…
    tp kes ni, yg ibu sendri cari psl smpi ank tu terima akibat pastu dia gugurkan mmg cukup2 menyedihkan….sampainya hati seorg ibu sanggup buat camtu 🙁

  4. dynas la..kan die gugur ms 7bln..die ade menang anugerah pelakon ape tah..tp die xdtg..btl la die..ceh

  5. gaye dynas tu pn datau sosial!

  6. YO DYNAS DIA ADA MENANG ANUGERAH DAN MENGANDUNG DAH BESAR 7 BULAN.

  7. ooooooooo

  8. aye rase mmg dynaz la tu..

counter statistics