Monday , November 24 2014
Home / Gossip Panas / Artis wanita hisap ganja & berparti lucah (13 gambar)

Artis wanita hisap ganja & berparti lucah (13 gambar)

Apa nak jadik dengan artis wanita ni? Kami gelar dia sebagai artis A. Gambar yang dihantar kepada kami menunjukkan dia sedang berparti liar, menghisap ganja dan berparti lucah di luar negara. Dia tidak pernah serik, malah di bahagian dadanya terdapat tatu. Artis ini pernah beberapa kali menimbulkan kontroversi namun tiada wartawan yang menemubualnye (mungkin?). Jika uols tau siapakah artis ini, diam-diam sudah la ye. Sebagai hint, sebelum ini dia pernah melaporkan blog kami kepada pihak berkuasa. Shhhhh!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

48 comments

  1. hmmm…akma hisyam….

  2. gmbr no 3 tu..apa benda dkt jari telunjuk die tu..

  3. tudia..loqlaq sungguh artis ni..ni la artis klu x pandai bawak diri..

  4. Bln pose ni rentikanlah benda camni, yg buat dah tentu berdosa yg sebarkan ni pun dpt sekali, bgslah bglah sama rata ye….

  5. Stim siot

  6. giler!! xde maruah..perangai cm jamban!!

  7. Jubir tak nak interview….???

    Jubir kan susah ceriter2 SENSASI lucah2 mcm ni…?

    • Oops! Jubir kan SUKAaaaaa

      Ceriter luch luch seprti ni..

      Kalo BIBIR dia makin TERJUIH…

      Aaah tu tanda nyer dia steam tuuuu..

      :))

  8. Maybe she's not famous and nobody knew her, so this is the way she try to be recognize…. HaHaHa Pathetic…………..

  9. hisap je xkena tangkap punya,pasal tu berani ambil gambar tengah hisap ganja..kecuali kalau dia masuk PAS atau PKR baru kena tangkap..

  10. awek yg ada tatu tu AKMA HISYAM…cer korang google awek ni. Kompom korang dpt. muahahaha. alahaiii lh makcik :p

  11. aah la akma hisyam.. astagfirullahalazim

  12. akma hisyam atau akma sahib. sundal betul dia ni. gatal dengan laki orang jer. asyik mintak duit jer. konon kereta rosak ler, sakit ler entah apa apa. sekrang dok sibuk berkepit dengan sedara aku, sedara aku pun gunakan dia jer sebenarnya. pandai pandai la, tengoklah siapa nangis nanti.

  13. akma hisyam!!!! itulah perangai pompuan ni. hei ita, dia berpekit dengan sedara kau? laki ke pompuan? dia ni asyik ikut sedara aku jer sekarang ni, misya, sebab bf misya tu loaded la katakan, dia ikut jer misya tu. mungkin nak saki baki orang kot. muka tak malu betul. misya tu pun cakap, akma ni bodoh sombong. dia ingat dia boleh gunakan i, i yang gunakan dia sebenarnya. apa apa jer la. aku tak dapat duit pun. pandai pandai ler nak idop.

  14. heran kan, baru berlakon 1-2 drama, orang boleh panggil artis atau pelakon. pompuan ni kerja club jer sebenarnya, bila tak kerja, asyik dok kacau jantan orang. aku tau mana dia tinggal sekarang ni, tunggu masa jer aku nak panggil polis dengan jais. hari tu aku tengok, pukul 2 pagi , laki masuk rumah dia. muka cam polis jer. tak pe la akma, 1 hari akan kau kena serbu punya. kah kah kah. aku dok depan pintu kau nanti tangkap gambar.

  15. Cooolllll Kalau X bertaubat boleh jadi AHLI NERAKA …..mmmmm TERBAIK…….. MANA JAKIM yer… buat x kisah ker…???? Kata NEGARA ISLAM….

  16. yg pki bikini tu cm bkn die je..cm pnh tgk gmbo tu..kulit putih pdhl die ni xdela putih mane..hakktuihhh

  17. man, my brother spoke to my mother about marrying her! i cant beleive this. i met her once and she …..omg. no words. cant beleive this.

  18. Yg pakai bikini tu gmba yg pnh kuar metro.ntah ape tajuk dier.yg pasal blh gmba dgn pelayan sambil pegang2.

  19. dah la tu akma. tak yah lah kacau laki orang. omar tu laki orang, dah ada anak dah pun. kau nak cekup duit dia tu apa hal. malu aku tengok muka kau weyh

  20. hey akma, aku duduk sama meja dengan kau aku meluat betul. cerita punyalah baik, konon nak kahwin, tapi dengan laki orang lak tu. konon pergi umrah, tapi hutang tak bayar. berkat ke kau gi umrah tu, menggatal dengan laki orang, berhutang, pas tu berdrama pasal konon dah jodoh la apa la. hey bodoh, dah tau laki orang tak yah la kau nak mengkikis duit orang tu lagi. bini dengan anak dia nak makan jugak.

  21. hey akma, u suck! konon berlakon macam anak orang kaya. belah la lu minah. hidup atas sedekah orang jer kau ni

  22. hahahahahah. kau lock phone kau, tapi aku dengan M***** ada baca phone kau. celaka kau, kau cakap macam kau baik sangat. cakap macam kau lah terrer. cibai ko………duit boyfriend kau pinjam kau tak nak bayar balik. patutlah aku perasan benda tu. hahahahahaha. sial ko ni.

    p/s:lain kali handbeg jangan tinggal. hahaha

  23. tak habis habis dengan laki orang. bikin malu aja lu minah. konon pakai barang mahal mahal jer, dengar cerita palat kau, nak muntah aku.

  24. aku nampak sundal ni dengan satu mamat muka cam cina. mungkin cina la kot. dia ni kan, semua bedal jer. asalkan ada duit. semua jadi. aku dengar dia ada kes hutang bf dia, anak vvip.aku kerja peon je,tapi nampak la kes tu punya fail kat high court hari tu. dah pinjam bayar le balik, sundal betoi perangai

  25. siapa dia ni? yang di bawah ketiak isteri tu ke? bukan ke dia ni g.r.o?

  26. ewan, aku dah cuba warning ko sal betina ni. remember: if its too good to be true, it always is. kau tengok cara dia, over over sangat. kalau kau perasan, semua cerita dia, semua fantasi jer. bukaklah matamu wahai kawanku,

  27. sabar jer la moga dia tahu akan kesilapan yg dia lakukan.kita manusia tak sempurna ada wat salah…0137389286

  28. Brader hasan is correct. Tpi brader tok sah la tinggai no hp.. kdg2 feel diffrent kind
    ;-p

  29. ksian mak dia.siyess….

  30. heshhh.. bia tuhan jerlarr yg balas kau. . cemaner lah kau bole idup dlm dunie neh lau asek nak runtuhkan masjid org? malas aku nak kutuk lebeyh2.. Sebab ak tkt ty aku smer lak mcm kau.. smigetuhan bgu hidayah kat kau.. naseb jer kau tak bkepit dgn keturunan aku.. –"

    #amin ramai2

  31. SEMOGA DAPAT HIDAYAT ALLAH… AMEEN :) BERTAUBATLAH SELAGI PINTU TAUBAT MASIH TRBUKA UTK KITA.. INDEED, ALLAH AKN MENGAMPUNKAN DOSA2 KITA JIKA KITA BRTAUBAT KPDNYA …

  32. hisap gnja lyn swg..pe brg..ada feeling ka??hahaha/ =)

  33. Jgn komen byk byk-byk nanti dia takmo buat lagi.
    Usah berdalih lagi..memang kami semua tertunggu-tunggu aksi seterusnya..ha ha ha.. komen ikhlas ni..

  34. Wow.. pelacur malaysia :D

  35. Astaufirullahalazim dh lah org islam tapi buat benda dibenci allah. Saya harap dia dpt berubah dan kembali ke jln allah. Amin

counter statistics