Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Ashraf Muslim & Noor Dayana Lokman di Jakarta

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

30 comments

  1. mak aiiiiii hensemnya lah dia ni…berdarah idung aku tgk hensem sgt

  2. hensem kea….biasa je nampak

  3. hensem dan bersih air muka dia.. sejuk mata memandang..

  4. agree dgn anisah..mmg la sejuk… tp biase jela… nothin' special…

  5. Hensem adalah sikit..tpi dpt yg gemuk yg spoil! Hensem and the Beast..

    • Mulut kau ni.. Dasat.. Jgn main ckP lepas je. Tuhan balas kang, ko yg gemok berganda2 nanti.. Hahahahah

  6. amboi, sedapnya mulut ckp org gemuk..kan dh jodoh..allah telah menjanjikan 'lelaki yg baik utk perempuan yg baik…'bukannye 'perempuan yg gemuk utk lelaki yg gemuk'..peace

  7. dia hensem ckit je dari aku.. 😀

  8. bestnya pgi holiday..semoga kekal hingga ke jinjang pelamin..aminn..

  9. Salam. Erm chuby2 ja tunang dia, catik gak… semoga kekal hingga ke jinjang pelamin and bahagia ke akhir hayat.

  10. kenapa anti gemuk ??

    salam….chubby2 pown aku rasa isteri dia lebih baik kowt dr isteri kau atau bakal isteri ko..org tak pndg paras rupa ni…..y penting dia handsome…ko ada ????

  11. Xboleh blah lah tgk tunang dia. Larak ke lpas kawen nanti, pagi-pagi bukak mata tgk bini sebelah mak ooiii! Ni pon lum beranak agi..mau naik 3X. Bukan kutuk tapi kenyataan..

  12. I agree with Alamak! Mamat ni kena hembus kot, tergoda terus…walau tak lah cun mane. Jangan one day wake up, dia menyesal lak.

  13. dlm islam x de pn ckp cri bini yg lawa or kurus je….setahu sy islam sruh cri isteri yg solehah….biarla gemuk ke apa ke…yg kurus, lawa n seksi x semestinya boleh bhgiakn suami jgk…..sory kalu sy ada slh ckp….

  14. Untung dpt laki nsem mcm ashraf ni..huhu..bini bese2 je..dh jdoh n ank org kaye..

  15. ashraf muslim mmng style.. wa respek lu brader..

  16. lau ensem tok cantik jek, yg hodoh same hodoh mcm tu ka??tiap owg ade klebihan n kkurangan msing2..=)

  17. jgn hina kejadian Allah. subahnallah..

  18. Wahai WANITA, jgnlah emo sgt! Kata wanita, macamni ke wanita beradap? Jgn malu kaum lah..

  19. Sokong Jejaka. Why Wanita? Terasa sangat kata-kata kat atas tu ke??? Ciannye! Adik kembar NDL kot? Ala-ala fesyen Telly "Chubby".

  20. Yang bertudung dalam gambar tu lah Dayana? Grupph! I thought maid family dia. No omment except HAHAHAHAHA.

  21. Aisehmen…. korang wlaupun melepas dgn ashraf Muslim takyah lah jeles sampai nak mengutuk org lawa ke tak… kalau korang lawa sgt pesal Asyraf muslim taknak ngan korang… Aku bukannya apa.. aku kenal tunang die tu study sama dgn kakak aku…. Die tu memang tak layak dgn kutukan korang tu…. org dh nak kawen doakan la bebaik… nanti takut2 korang plak yg binasa rumah tgga… Aku doakan Asyraf Muslim bahagia hingga ke syurga… pilihan kau tepat utk memilih isi dpd kulit…. ^_^

  22. Pilihan yg tepat… kdg2 org pilih yg lawa mcm Nora Danish tgk2 x jgak kemana kan…. Setuju2… moga bahagia dunia akhirat…

  23. salam…korang ni kutuk dayana…korang pernah terpk tak duduk kat tempat dia???? shes a medical student that has been proposed by a celebrity…dah jodoh dieorang…korang kutuk dayana pun korang tak dapat apa apa…dayana yang dapat pahala…she didnt hurt ur feelings…why some of u guys hurting her feelings??? maid la…gemok la…chubby la…tembam la…korang perfect sangat ke??? korang cantik sangat ke??? korang baik sangat ke??? if korang rase korang lagi kurus..lagi cantik…tak nampak macam orang gaji….kenapa ashraf muslim tak nak kat korang???? kenapa die pilih dayana??? there must b a reason…because he loves her…bukan korang…let them happy…stop critisizing dem and just pray 4 d best 4 dem….

  24. um untungnye dayana…huhuu…menangis x berlagu i ni tau

counter statistics