Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Atilia seksi dan Geng Celepets (CLPT) di tepi pantai (7 Gambar)

Atilia seksi dan Geng Celepets (CLPT) di tepi pantai (7 Gambar)

Bagi yang tak mengenali apa dan siapa geng Celepets ini, ia adalah nama pendek bagi “Celebrity With Pet Project” yang mana ahlinya terdiri daripada  Yasmin Hani, Sazzy Falak, Dynaz Mokhtar, Yasmin Yusuf, Daphne Iking, Serena C dan Aishah Sinclair. Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

05-honeymoon-saharul-deena-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Saharul Ridzwan & Deena Emir di luar negara (13 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar honeymoon Saharul Ridzwan dan Deena Emir di Singapura dan Indonesia. Gambar-gambar ini ...

37 comments

  1. ape mcm daa…..

  2. Gediks

  3. Suka hati kau lah John Labu!

  4. aku muda remaja acani pun segan nak pakai sexy2

  5. Ingat bergambar dengan haiwan peliharaan. Rupanya sendiri yg berseronok je.

  6. like mother like daugther

  7. JAHANAM……

  8. Macam mak dia jugak la… Cuba tgok salamiah hassan…bukan bernafsu pon…nak tmuntah hijau tengok orang tua tonjol sana sini…dia gagal matematik kot…kira umur sendiri pon salah..

  9. huhuhu..macam macam…dunia dunia..

  10. yes sokong

  11. mcm bagang je org yg sokong org yg dlm kejahilan…

  12. Org yg x bertudung mmg jahat sbb x mengikut perintah Allah.

    • kO TU BTDUNG SGT KE? DH TUTUP AURAT TUE?DH JGA ADAB SANTUN?SELURUH KURGA KO TUTUP AURAT KE??XPCYE LHHH….PAK IMAM PUN ADA YG ROGOL AK SDRI JGNKN KTA MANUSIA…

  13. xperlu kte pompuan pakai tudung tu lum tentu baik…sbb baik @ jht seseorg tu Allah yg tentukan..n xperlu nk kutuk pompuan yg xpakai tudung..nasihat dgn kata2 yg baik.moga2 hatinye terbuka untuk menutup aurat..@ paling tidak berpakaian sopan…

  14. heran manusia zaman sekarang ni..boleh mempertikaikan hukum hakam agama..padahal tanda-tanda akhir zaman dh ada..memang la setiap manusia kubur masing-masing…tapi ingat kita sebagai umat islam memakai tudung tu memang dh wajib dan kena saling menegur, kalau xnk dikatakan bersubahat….jahat ke baik sesorang itu, hanya Allah saja yang tahu..

  15. korg bodoh la komen byk²…bkn dia nk amek tau ke ape

  16. sape tau die akan dpt hidayah, dan mjadi org yg lbh baik. lbh baik dr hari ni dan lbh baik dr kite2 ni. kite yg rasa diri kite baik, entah2 Allah akn tarik balik hidayah, dan sape tau kite2 ni jadi seribu kali lg DAHsyat dr ape yg kite tgk ni. pikir2 la….

  17. Org tak pakai tudung -dosa = jahat
    Org pakai tudung -pahala = baik

  18. meluat aku tengok dok buat mulut mucung mucung cam tu .. macam benda tu aje… boleh belah blah le… allah balas nanti suatu hari baru kau rasa.

  19. pembenci ayat gojez

    salam..kalau atilia sexy bg aku mmg la teruk..tp kalau mak die..sumpah lagi teruk..cz dah tua bangka..pki sexy..pakai top je..dgn nmpk betis bagai..mcm nk tunjuk badan die yg dah kedut kerepot tu..berubahla ……. tutupla aurat..kenapa mesti nak dedahkan..bile tegur di instagram walau dgn ayat yg berhemah..tp melatah ckp kite ni ustaz/ustazah ke??hmmmm

  20. pakai tudung BELUM TENTU masuk Syurga, Free Hair utk Wanita, CONFIRM MASUK NERAKA!

  21. terpulang kepada individu……….!

  22. Rubbish!

counter statistics