Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Auddra, anak Shira & Ijoy

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Uqasha Senrose akui tidak tertekan dicemuh orang

Sejak membuat pengakuan untuk kembali tidak bertudung, pengikut Uqasha di laman Instagram mulai bertambah dan ...

25 comments

  1. comel..haha..shira pkai tdung pon mcm cik ct kite punye pesen..

  2. Lawa anak2 dia ek..alhamdulillah rezeki..
    Mm Shira pakai tudung sementara je..rasanya ramai artis yang berselendang macam tu bila ada kenduri kesyukuran..tapi TOK TI tu….ehem….

  3. ala tomey2 yer anak die…..
    tembam lak tue…..
    rase nak je cubit2 pipi baby tue….

  4. bese la..dh jd ikotan fesen tudung siti.,,hahaha

  5. la………bior lah dia nak pakai cam mn pun …memang semua pun dah tahu & nampak kan…isu tudung ct ni kan dah lapuk…boring lah

  6. hyper aktif betoll lakibini nih.,asik ade je produk baru…hahaaa…baguih lew wat investment tuk hr2 tuek sok…mentara kilang pemerosessan tuh bley bekerja..wat la lgi produk2 terbaru..hahaa..aku rs shira nih sng branak kot ye…asik nk branak jer…taun dpn korang tgk arr..kmpom buntal lg perot dia…letehhh…bg lew nama ank leklok sket…

    • bior le..anak tu kn rezeki..nnt dh tua sng ade anak ramai2 bleh jg..

    • ko ni apa hal? tengok orang tu mengata org tu..tengok org ni mengata org ni..semua org ko tak puas hati..dah tu mengata org mcm2..sedap mulut je..igt sket bro, sekali ko mengata mcm2 kt org..seribu org akan kata mcm2 kat ko st hari nnti..kita ni hidup tk pyhlah asyik nk sangak buruk je kat orang lain..diri sendiri belum tentu sempurna..Nabi sendirikata, syak wasangka baik pada semua orang..baru hidup kita ni aman tenteram..ini aku tengok macam orang yang ada sakit mental je..asyik nak kutuk orang sana sini..guna otakla sket bro…

    • auta?outbra?autra??oo..auddra..hahaha…apa la…
      ntah apa mksdnya kan??
      to mediamalaya..weh!!!xde adiah ke utk top5 commmenter??
      ko ni..kdkut tul la…..hish..kasi lapenghargaan utk org y melariskan web ko nih…

  7. abeh la dak tu lau azwan ali menjadi UNCLE dia..hahaha…punah..rosak!!!

  8. Syukur anak itu rezeki

  9. beronok2 org beranak ramai… saham akhirat tu andai ibubapa pandai mencorakkan mereka dr kecik.. hmmm nama tu pun ala2 mak saleh le plak, sayang tol. x kisah aaa ank diaorg….

  10. hmmm anak2 artis ni, baru wak majlis cukur jambul kalah kenduri kawin…sok2 kenduri kawen dia gane aauuu….

  11. ada je si azwana menempek….

  12. Menyampah betul la tgk watermark ni.Pemilik blog ni bajet lebih je.Padahal diri sendiri pun amik dari orang lain.Lain la ko amik gune camera sendiri.Piiirah!

  13. tok ti 2 xtahan

  14. aka azwana pun ader gak

  15. tol ke aku dgr konon datuk k ngan siti pakat nk hold lu psl ank, konon masing2 bz…hmm aku wase mase bile le diaorg ni free, sorg artis sorg VVIP, bz memanjang weh… klu le aku kaye cam siti ni, lama dah g je jupe specialist, la ni stakat jupe doc kerajaan je, dah setahun follow up, siap operate lai, lum ade rezeki lai… huhuhu..

    • alasan je sume tu hold on la sgt..ckp jele xde rezeki nk dpt anak lg..xkan la deme xde mencube nk dpt anak..dh xde hasil lg nk wt cmne..xkan siti xnak anak..umo dh 30..laki pn dh tue..nnt anak kecik lg ..datok k dh pki tongkat..ahahahha

counter statistics