Tuesday , July 7 2020

Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

March, 2011

  • 16 March

    Gambar Irma Hasmie berhijab

    Alhamdulillah. Akhirnye berhijab jua Irma Hasmie nie. Dah dapat hidayah, berubahlah die kan? Harapannye, jangan lah sekerat jalan je niat tu. Macam sesetengah artis nie bile nak berlakun abes nampak leher, pakai baju ketat-metat. Biorlah bertudung tu kene dengan care pemakaian jugak, ye tak? Ooh! Lagi teruk kalau berlakun satu2 watak tu, hilang tudung nye. Konon-konon nak menjiwai watak pulak. …

February, 2011

  • 25 February

    Comel Gilew..

    Comel gilelah budak decik nie. Mak Bedah dapat daripade blog fofular CikEpal. Dari info Cik Epal, ayah die ni buat video dak decik name Nina nie untuk beritau progress tumbesaran anak die nie. Katenye, skang nie ayah Nina bertugas sebagai guru di Jepun dan diorang ni berasal dari California. Lagi video dan gambo –

  • 17 February

    Remy Ishak kena tendang!

    Kesian eh? Dulu kene belasah, sekarang nie kene tendang pulak? Dengar katenye nak ambik keputusan untuk berehat dari dunie lakonan buat sementare waktu.

  • 17 February

    Video Kemalangan Motorsikal

    Video ni khas untuk penunggang motorsikal kat Malaysia. Hari tu p jalan2 amek angin malam ngan Inchi Poyo, nampak eksiden. Eksiden motor dengan kete kat lane kanan lak tu. Penunggang motor tu dah tak bergerak. Entahkan hidup or mati, susah nak dipastikan sebab Mak Bedah takuuuttt.

  • 16 February

    Monahara akan berlakon filem SuperGirl?

    Rasenye uolls mesti kenal siapekah Manohara nie kan? Die yang pernah menggegarkan negare pasal kes lari dari  Tengku Mohamad Fakhry dulu tu. Ntahlah. Mak Bedah pun tak amik pot sangat. Tengku xnak amek Mak Bedah jadi bini sape soh? Hahahaha. Cerite terbaru pasal minah Endon nie, dengonye die akan berlakon dalam Filem Supergirl yang katenye meniru bulat2 Super-hero Spider Woman. …

counter statistics