Tuesday , July 7 2020

Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

February, 2011

  • 16 February

    Gambar Selebriti di sekitar Konsert Datuk Sheila Majid di Jakarta

  • 15 February

    Video Typical Films and Drama Scenes

    Ini video terbaru dari matluthfi90.

  • 13 February

    Inikah dia skandal Amyza Adnan?

    Taraaa. Uolls ade tengok Melodi tak tadi? Mase Si Mishel serang Amyza di lokasi pengambaran pasal nak tanye betui ke tak die ade skandal dengan seorang lelaki nie?

  • 13 February

    Fara Fauzana dan Wahid digugurkan dari Melodi?

    Huii!! Baru sat Mak Bedah bace sotkabor. Betul ke Fara Fauzana dengan  Wahid di gugurkan dari Melodi? Katenye peminat dah muak dengan muke yang same, lawak yang same manjang? Sabo je lah.

  • 12 February

    Norlia Ghani Di ragut

    Kesiannye bile pelakon berpangkat nenek – Norlia Ghani 63, kene ragut. Abis duit Rm 8000 pendahuluan berlakon lesap kene sebat kat dalam mall dalam Ampang Park plak tu. Huii!! Ape ler jahatnye manusie jaman sekarang yek! Dah takde keje lain ke nak buat asek nak menyebat duit insan2 lemah nie. Adoi! Tapi nasib nenek nie baik lah kan. Die kene …

counter statistics