Tuesday , July 7 2020

Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

February, 2011

  • 11 February

    (Gambar) Rozita Che Wan dan anak ikannya

    Jande ‘howt’ Malaya nie telah di tangkap gambarnye bersame dengan anak ikan tercinte iaitu Zain Saidin adik kepade Sasha Elite tuu. Ayat nak Speku gitu. Haha. Gambar ni diambil sekitar perkahwinan adik Rozita, Ayu Raudhah dah Zaquan tempohari. Sesuwwwaaii sangat kan?? Same cantik same padan. Golongan artis ni tak moh ngaku kalau bercinte. Nyampahs tol Mak Bedah. Kalau ye pun …

  • 9 February

    "Ewwwww…" Bahasa kita budaya kita

    Huhuhu..Video kat atas nie adelah untuk tontonan uolls kakak2, adik2 & brader2 yang slalu tulis kat Wall Fb, Ym n SMS pade orang. Aduh pening gak nak membace kalau Mak Bedah dapat sms dari adik2 or org2 yang suke gune perkataan cenggini. Iyeee..Mak Bedah tau,dak2 zaman sekarang. Ishhh.. Agak2 kalau kite bagi test ejaan bahase melayu, dorang leh pass ke …

December, 2010

  • 15 December

    Shaheizy Sam mengganas lagi

    Shaheizy Sam mengamuk lagi dengan filem terbaru KongSi yang akan datang pade 2011. Wuuuhuuu!! Mak Bedah minat gilo kat mamat nie. Ala2 merembes tapi tak merembes sangat lah. Boleh?? Diantare pelakon dan watak2nye : Tumulak (Shaheizy Sam) Norliana Samsudin (Detektif Maya) Fizo Omar (ASP Shariff) Azad Jazmin (Mikail) Putri Mardiana (Yati) Fida (Maria) Zul Handy Black (Kimpedu) Shafie Jaafar (Tok …

  • 15 December

    Gambar Dafi di Birthday Party

    Memule Mak Bedah tengok gambo2 si Dafi nie, Mak Bedah pun terkate “nak jadi Adam Lambert Malaysia ke?”. Tapi takpelah, maybe pesen anak mude sekarang. Nak lain dari yang lain. Birthday party pun nak sambut dengan gempak gempite. Ye dok? Mak Bedah nak tengok lah satu ari nanti, kalau ade artis yang nak menyambut birthday ni dengan kenduri untuk anak …

  • 15 December

    Gambar Azharina yang malatops

    Huii..nak tersembul keluor ape yang ade. Ok anak2, ini adalah senaman untuk korang di petang hari. Al-maklumlah, masing2 dah kengantukan iye? enjoy!! Lagi banyak gambar seterusnye…

counter statistics