Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Awal Ashaari posing kangkang di Maskulin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

14 comments

  1. awal ni ske pki ketat2..mcm nk tnjk die punye tut jer..nk tnjk beso la tu..giler!!

  2. tahpepe mcm xpki stokin je nmpk kaki..stokin pendek..burok beno rope nye..pki da smart..wakakak..mcm tgkp muat je punye gambo

  3. auww nyum2

  4. gay lah tu..

  5. haa.. yang nie pown.. kalau dh oleh di ambil gambar sampai pose pown x dan nk cover.. ermm.. x dan nk cover ker saja2 jer nk tnjuk TUT…. 2..?? agak2 nya bru lps kuar tndas kot.. prut 2 msh skt lg kot2 or ada najis yg x dan kuar….@@ lau x najis pown mesti CFC nk terlepas..kalau dah terlepas pengsan juru camera 2 hahaha..!!!

    – maaf jika saya terkasar bahasa –

    – EMMY IRACLE –

  6. tu mesti pkai stokin sebelah cam abg eman manan.. tu pasal la sebelah kaki hala kt belakang. nk cover stokin.

  7. aku pon takleh blah pakai kemeja smart2 tp tak pakai stokin…burok nmpknye…

  8. asl dia xpakai stokin?wat spoil jer…

  9. KOTE AWAL besar tak ?

counter statistics