Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Awal Ashaari, Scha Alyahya & Yasmin Hani workout (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

19 comments

  1. Best nye kalau dpat peluk awal. kiss die buka baju die main2 atas katil. dan sebut nme nye time die cucuk.. aaaaaaaaaaaaa…

  2. confirm die bagi full power nye cucuk2. ni.. aaaaaaaaaaaa pegang2 die time die push..

  3. Amboi Kak Mah, Mentang-mentang la dah habih bulan posa… Cakap pun tak dak filter. Tak elok cakap merhapu ni Kak Mah oi!

  4. tpi kalau boleh I nak juga try sebenarnye. hahaha sje je nak bgi nasihat kt Kak Mah

  5. kak ton lorong dua

    hahahahahaha amboi hangpa dua org nih, gatai nohh.. meh cek bagi sorg duda kasi hangpa kalau nak sgt

    • Ni, Kak Ton Lorong Dua…

      Chek nak habaq mai. Patric Star yang #2 tu Patric Star palsu. Ada orang nak sabotaj chek nampak… guna nama Patric Star. Untuk makluman semua, Patric Star #1 yang sebenaq2nya Patric Star yang dari dulu mengomen dalam blog ni. Dan, satu lagi,chek tak pernah guna kata ganti nama "I".

      Chek tak mau shubahat dengan Kak Mah na… Tak mau, tak mau… Kepada pensabotaj, try la strategi lain no. Nampak sangat tak buat homework. Usaha tangga kejayaan!

  6. oiii..gile ke korang ni..gile xxx.. bodoh!!

  7. Kak Mah Lorong 2,

    Gatai apanya… Kak Mah kot la. Aku jantan tulen daa… Yang Patric Star #2 tu bukan aku. Ada yang menyamar ni… Tapi, tak pa aku tak marah. Mungkin dia syok sangat dengan nama Patric Star tu, maklumlah best friend Sponge Bob.

  8. amboi kak mah..gersang nak mampos nmpak.

  9. kak ton lorong dua

    amboii patric, btoi ka hang laki tulen ?

  10. Kak Ton Lorong Dua,

    Awat hang tak percaya ka Kak Ton? Di bulan baik, baru ja lepaih bulan posa, takkan nak muhung kot? Bulan posa kita kena perbaik apa yang tak baik. Jadi, bila masuk bulan2 baru, kita kena teruihkan lah apa yang kita dah perbaik dan kena tambah baik. Jadinya lagi, muhung2 ni tak baik nak habaq mai kat hang…

  11. kak ton lorong dua

    baguih laa kalo hang laki tulen.. awal tu jantan nohh.. hang pon jantan tulen.. awat hang geram nengok diaa… body diaa utk scha jaa… toksah la hang nak kat dia.. taubat la nohh.. bak kata hang, bulan posa bru jaa lepaih.. tak gitu kaa mr.patrick.. biaq pi la kat kak mah tu.. kak mah tu takdak laki koit.. tu pasai dia gatai nak kat awal.. wuuuuuu…

  12. ehhhhhhhhhhhh sat, ade den kesahhhhh. I mmg syok ngn awal dri dulu. lantak ah. dose i i pegang ok. u jage u punye, nak busy body nak tanggung dose i ke? Patric Star untunglah tak mengaku u yg tulis. HIPOKRIT btul. rimas Kak Mah. Patric star syok ngan Kak Mah ke? Kak Mah boleh je bgi no kalau nak?

  13. Kak Ton Lorong Dua,

    Chua hang baca betoi2. Aku bukan Patric Star yang geram kat Awal la. Hang kena pakai spek dan makan vitamin ingatan tambah power lagi ni sebab tu hang tak berhapa nak nampak dan faham apa yang aku tulih. Hang kata tobat kat sapa ni? Patric Star #1 ka Patric Star #2? Aku rasa hang sesuai kata kat Patric Star #2 kot (Patric Star yang menyamar). Ok, kes tutup! Admin, bagi cerita lain pulak, tak dak cerita baru ka?

  14. Kak Mah,

    Nak ngaku apanya? Dah bukan aku yang tulis. Aku tulis Patric Star yang #1. Selepas tu aku tak tau jembalang manatah yang syok sangat nak guna nama aku. HIPOKRIT? Aku tak tau menatang apa tu? Syok kat Kak Mah? Boleh jugak kalau nak layan. Aku minat dengan duit juta2 RM, Kak Mah boleh bagi ka?? Yang lain, "aim sori, tak minat!"

  15. Wahai Patric Star nak juta2 Kak Mah ada. kalau nak.. just u dpat tak layan Kak Mah ni haaaaaaaaaa. Kak Mah nak full power yg tak minat kalau boleh melekat je kt dalam tu.. haaaa kalau stakat cakap je piii lah. kalau muke bajet2 hot tak macam awal jgn harap ok.. Kak Mah nak high standard, Hipokrit pun tak thu? adoiiii ni confirm fail spm Patric ni. tak pa, Patric boleh bljar ngan Kak Mah time sesi2 u cucuk2 i, nak tak?

  16. Kak Mah ni nak kena kifarah Allah ni. P mampuih la Kak Mah…

  17. kak mah ni entah2 laki kot.. menyamar .hehehe..

counter statistics