Monday , November 20 2017
Home / Dunia Artis / Azharina Tidak Menyesal Seksi

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Perniagaan berjaya, Elfira Loy beli Mercedes-Benz

Elfira Loy telah memuat naik gambar terkini dimana dia sudah berjaya memiliki Mercedes-Benz A-Class A200. ...

7 comments

  1. gle sket lagi nk nmpk tuttt….daring gle

  2. mana ada seksi cam nie.. tak menarik langsung..sepatutnya bukak terus laaa baru cantik…

  3. hot giler r janda sorg ni…
    makin tua spatutnya makin dekatkn diri dgn Allah…
    dia ni cam over sgt nk nmpk cntik…

  4. xpe kat akhirat nnti bru menyesal.hihihihihi 😛

  5. dah jadi "makanan" org tua dah pun… nmpk pun takpe.hahaha!

  6. pergh
    mantop
    dia nie tambah tua makin ishhhhhhhhhh
    azharina oh

  7. manade hwot janda nie…by da way xtua sangat lagi kot baya aku jew 23thn tapi huh!!! badan dah cam mak orang!!!past tue ada hati nak seksi2 geli….pakai tudung kan elok tutp aurat

counter statistics