Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Azrinaz Mazhar Diceraikan Sultan Brunei

Azrinaz Mazhar Diceraikan Sultan Brunei

Terkini yang diterima berita Brunei bahawa Sultan Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah telah menceraikan isterinya iaitu Azrinaz Mazhar yang dahulunya merupakan personaliti TV3. Berita lanjut sila layari The Associated Press (CP) & Brunei News.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

14 comments

  1. Alhamdullilah…. selamat kan HM Brunei dari d tindas,"Jenayah Bawa Padah"

  2. alohaaa: Syukur sangat2…begitulah pendirian seorang khlifah yg sygkn rakyatnya..

  3. dh kaye raye pn cerai..huhuh…xpe jande kaye…

  4. klu btl punca di cerai tu spt ape yg di gembar gemburkn, ambik lh padahnye..!! memalukn!!

  5. citer lah apa sbb disebalek perceraian tu…. nak tau niee…

  6. kate ye curik brg istana..tah la..

  7. john dengan labunya

    Entah2 ada scandal ngan kerabat kat stu tak?? cuba korang pkr k sampai duli maha mulia sultan brunei sampai tarik balik darjat kebesarannya semua sekali, korang xmuskil ke semua kenyataan tu

  8. entah ek john, kat rotikaya blog sibuk org brunei kata kes curik… mcm x masuk akal.. maklumlah dah kaya sgt, takkan nk mencurik.. kalu kes main kayu empat, munkin bole caya… sbb ex-wife yg k2, katanya ada skandal ngan bodyguard dia dulu… skrg duk overseas takleh balek walaupun nk jumpa ank2.. kena jumpa kat negara lain..

  9. kes curi? cannot be lah.. ade le kes tu.. apa pun kes umahtangga ni komplikated xble nk gak..

    • tp dia ni lain sket nmpk.. protokol sesimple pakai tudung pun payah dia nk ikut (sekadar contoh protokol yg ambe tahu bila msk Istana kat Brunei tu atau majlis2 rasmi)… sbb aku tgk menantu dia rugged gak, tepi pantai pakai body fit tp msk istana pakai pakaian ikut protokol… ntah le, nk wak gane bab2 umahtangga ni mana le kite tahu erk.. gane2 pun diaorg dah bincang elok2 dan maybe inilah keputusan sebaiknye.. and kite2 org luar ni, dok gado2 lah nk wak spekulasi sendri… ayat typical, jodoh tak panjang le tu..

  10. pasai kes block minyak/gas M dan L yang heboh tu kut….

  11. Rupe tak secantik ex no.2 Sultan tu dulu.Apa yg nyebabkan baginda tu kawin dgn dia , ya?

  12. sapa kata ex wife2 tak leh junpa anak2 dia.dia free jumpa ank2 dia tau still kaya dan msh dihormati

counter statistics