Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Bagaimana rupa bilik seorang kaki gamers

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

15 comments

  1. PERGHHHHHHH..!!!!!!..BEST GILER…..SEORANG YANG MEMENTINGKAN KEKEMASAN…..LUV IT….

  2. bagus,,…..

  3. terbaik la…..lau aku dok uma x kuar2….huhu

  4. bole bukak kedai..

  5. kaki games smpat ke kemas bilik….

    mcm xcaye je…

    nie org ln main game org ln tukang kemas ke…!!!

  6. bilik kaki gamers kemas macam tu skali.. 1 dalam 1000 nih..

  7. mmg kaki gamers ar..x pnah jmpa lg bilik cmnie

  8. kain baju mana letak ma…

  9. ohhhh this is heaven!!!

  10. bak kata oghang utagha TUUUUUU DIAAAAA!!!! xD

    very organized

  11. Kat overseas europe atau US, game mesti beli original copyright. kat m'sia 10inggit saja…rosak bleh beli baru.

  12. Biasanya Kaki gamerz ni,bilik sepah sana sini situ,tapi box game,psp,ps2,pc,nitendo semua kemas,tapi lantai..katil….Mak bapak je tau..Hahaha..tapi ada sorang kawan ni game dia kemas,bilik pun kemas,bukan apa,mak dia kemaskan.Mak dia sporting 😀

counter statistics