Tuesday , September 26 2017
Home / Lain-Lain / Bagaimana rupa jantung ikan paus? (7 Gambar)

Bagaimana rupa jantung ikan paus? (7 Gambar)

Mungkin ada diantara kita tak tahu bagaimana dan betapa besarnye jantong ikan paus. Disebuah universiti perubatan, jantung ikan paus ini telah di ambil untuk di buat kajian. Bapak besar !  Ingatkan kusyen tadi!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

7 comments

  1. Pergghh….besau gler….

  2. woooouiiiiii masak lemak best nie…

  3. mcm tak real jer..tak der drh pun

    • dh awet lh tu. kalo ad darah lg, busuk lh jawabnya… ntah kat mana die tangkap paus tu, nk bawak ke darat lg, nk transport ke uni lg. so awet lh dlu.

  4. Da mcm tilam buruk jer….jadinya…. huhu….

  5. nape takde citer baru media malaya? den hari2 bukak tgk xde update pong 🙁

counter statistics