Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Bagaimanakah rupa Ronaldo sekarang? (2 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

19 comments

  1. Hahaha.. Yg belakang Ronaldo tu.. I like..!!

  2. Dulu botak, sekarang dah tumbuh rambut rupanya…

  3. really die ?????

  4. kira normal la bg atlit yg dh pencen. azman adnan pon berisi.

  5. Cuba korang tgk kucing tu pun gemok mcm dia gak.. wakaka

    • yela..

      baru aku pasan..hahahaaaa

      • Putri >Ko asik tgk Ronaldo je mana nk pasan kucing yg gemok mcm Ronaldo gak tu.. =)

        • ms wong fei hong >> memang la asyik tengok ronaldo, sebb mcm tak percaya dlm gambar tu die..one thing, kucing tu betul ke tipu haa..??besar semacam je size aee…confius..confius..

          • Putri–>Ntah le.. Tgk mcm kucing btul je. Kucing atlit yg dah bersara kut, sbb tu dia gemuk, kata Norma Jean sbb kalori x dibakar.. wakaka Jom kite bakor kite bakor kanopy.. Opss kalori

          • Mna dtg plak kucing 2..wakakkakakaka…ps ps ps ps ps..meeowwwwww

  6. hahaha…normal la tu untuk ahli sukan. bila stp bersukan je, terus naik berat badan kaw2.

    sebabnye, masa aktif bersukan, dia sentiasa workout, bakar banyak kalori, dan makan pun banyak sbb perlukan kalori yg banyak untuk tenaga.

    bila stop bersukan, dia makan sama banyak mcm masa dia bersukan dulu, tp kalori tu tak digunakan. so lama2 lemak terkumpul sbb tak dibakar. tu yg naik berat badan sampai moncet camtu.

    • Norma Jean >Oh mcm tu ke, baru aq tahu..*Sambil lopongkan mulut =)

      Patut le ada citer dn gambar terdahulu ttg org Afrika panggang monyet.. Dorg nk bakar kalori monyet tu rupa nya.. =)

  7. xsilap, ronaldo neh mmg ade sakit ape ntah, yang pasti penyakit tu la yang xleh wat dia kuruskan badan dia balik even dia workout camne pun. salah satu sebab dia retire pun pasal penyakit tuh la since dia da xleh nak cergas lagi.

  8. biar betik, huyoo boyotnye perut.

  9. now,that's why his not play football,he…he..he..

  10. dia ada penyakit la tu psl dia berat badan tambah
    Hypothyroidism

counter statistics