Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Bapa tiri Aida Hazira mahu Pian Cecupak mohon maaf secara terbuka

Bapa tiri Aida Hazira mahu Pian Cecupak mohon maaf secara terbuka

Waw! Kes ni berlarutan dan kali ini bapa tiri kepada Aida telah masuk campur dalam hal ini. Berikutan semalam, Aida telah mengeluarkan statement bahawa dia tidak pernah merancang untuk berkahwin dengan Pian seperti yang didakwa Pian beberapa hari lepas.

Bapa tiri Aida, Datuk Mohd Rozi Md Jamil memberikan tempoh seminggu untuk Pian Cecupak mohon maaf secara terbuka atau melalui telefon akibat mengeluarkan kenyataan akan berkahwin dengan model sambilan, Aida Hazira.

Menurut bapa tiri Aida ini buukan berniat untuk menyaman, tapi lebih kepada memaksa Pian menyesali dengan tindakannya yang ASBOL mengeluarkan kenyataan palsu tersebut.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

12 comments

  1. ahahaha…kesian dia..br nak fefiling bertemu jodoh dgn model sambilan..dah kena bambu…ape pun tak payah la serius sgt ngan kes picisan cam ni…dah yang pompuan kata dia cakap tu tak betul dah la…huhu

    • hahaha…aku rasa strategi pemasaran dorang dah berjaya…terbaik..less is more…baik pian, minah ni and bapak tiri dia semua untung…yg rugi ..aku …korang dan kita semua yg dok baca gossip masa opis hour…hahahahahaha

  2. eleh..nak kena dapat kelulusan daripada pentadbir laman lak..patut dah ramai tak komen kat sini..okey!!!!

  3. kesian ko nak..

  4. haha sian2… ambk sbgai pgjrn iyerr … sndri baling batu..sndri kena …pe daaaa… uu..x sbr nk dgr brita ''PIAN MMNTA MAAF KRANA MMBRITAHU UMUM BHWA DIA TRINGIN SGT NK BKWEN DGN MODEL(PUIH) " haha

  5. dorg ne bnda2 cmne pon nk kecoh..setel sndri2 sudey…

  6. what a shame. shame on you, Pian. you created too many humiliation. you humiliate yourself. i think it is better for you to find a permanent job and get out of the industry.

    • norma jean,aku setuju sgt…dh mcm rupe kongkang,sape nk jadikan menantu…dulu dia kuarkan statement buat botox sbb nk wat come back…tapi kt mana ek comeback?xde pn nmpk muka…so just get out of the industry…pian xde bakat belakon,berlawak @ ape saje la..menyemakkan industri je!

  7. bapa tirinye ni pun nak glamer gak..
    lantak ler.. jangan layan sgat

  8. MUKA “BAKAL TAK JADI ” BAPAK MERTUA TIRI
    DAN MUKA PIAN CUCUPAK MACAM
    MINTAK NAK KENA CECEPUK GITU!
    🙁

counter statistics