Thursday , September 29 2016
Home / Pelik / Baring di rel keretapi untuk ubati penyakit (3 gambar)

Baring di rel keretapi untuk ubati penyakit (3 gambar)

Apa kelakuan ini?!? Nampak macam mereka tengah mogok lapar tapi menurut penduduk kampung Rawa Buaya di Indonesia, dengan hanya baring di rel keretapi tersebut ia mampu mengubati segala macam penyakit.

Kalau dah terburai perut memang dapat ubat penyakitlah sebab sudah mati akibat digeles keretapi. LOL! Macam biase, lagi gambo after lompat si katak lompat.

Sumber dipetik: OddityCentral

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

10 comments

  1. 1st !!

    huhu

  2. ni keje gile namenye..

    bukan ubt penyakit, tp cari penyakit !!

    sengal tol la..

  3. YA ALLAH, napa sapai jadi camni? xkan sapai heret anak kecil sekali.mmg cari nahas lol.. eiii ntahapahapantah!! mmg ler train tak kena.. tp kalau???

  4. memang lah dieorg tu sengal sagat..cri mati agaknya…jdi baring kt rell…………

  5. dari mana ler korang dapat info nie

  6. tok bomoh mana la yg bg idea beras nasional ni… pandai dia menganjing org 2 kg…. tp bila kepala otak berkarat aku ni mula berfikir, orait gak berbaring kt rel masa ketapi melintas. bergegar cam kerusi ogawa koottt.. hehehe.

  7. ni bukan ubati penyakit..ni cari penyakit kut…

  8. ntah ape2 la diaorg ni…bomoh mane la yg menjadi rujukan dan penasihat diaorg ni…kesian…penyakit ape la yg bleh hilang bila baring kat landasan keretapi nih…ermmmm….manusia2

    • Que Rizuwan Mahrop

      hahahhaha nice ayat bomoh mane la yg menjadi rujukan dan penasihat hahahahhahahahlike that wordd hahahahahhahaa xD

  9. Que Rizuwan Mahrop

    hahahahhaha korang berani cecube buat kat LRT hahahahhahaha berani tak kalau dpt hidup tue wahhhhh superberbbberani hahahahahhahaa

counter statistics