Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Baru setahun jagung, Nur Fathia sudah ingin bersara lakonan?

Baru setahun jagung, Nur Fathia sudah ingin bersara lakonan?

Kami sokong keputusan yang dibuat Nur Fathia tempoh hari mengenai persaraannya di dalam dunia lakonan. Walaubagaimanapun, dia kate persaraannya bukanlah sebab kontroversi yang dicetuskan olehnya seperti lewat ke lokasi lakonan & campak telefon bimbit ke arah pengarah drama tetapi lebih kepada ingin luangkan masa bersama keluarga dan kawan-kawan.

Haha choiii! Entah-entah rakan artis pun dah tak suka dia, so balik kampung tanam anggur je. Tak pun tunggu la VIP datang meminang, muke cantik boleh cari makan apeee. Tapi kenyataan dia dalam akhbar ialah mahu berehat seketika.. Itu bukan bersara tapi itu cuti rehat…… vongoksssssssssssss.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

19 comments

  1. tak baik ckp vongok la,choi la..dah tu keputusan dia..mana tau niat dia bersara sebab taknak bergelumang dgn dunia artis…doakan je kebahagiaan dia..apa daaa…..

    • ko la vongokkkkkk

      nak kata orang vongokkkkk konon. dia ada buat salah dengan ko????. apa lah ko nih. mental aper???

    • dah sah2 die ckp nak spend time ngan family & rakan2.. tak bace ke? ngoksss

      • ala, belakon x bekesan lgsg… tah pape minah ni.. bru belakon cket dh kontrovesi n gempak bagai.. stanza cinta tu ak x sanggup nk tgk sbb minah ni la.. tah pape aa.. lelain pelakon ok, tp sbb die ni mmg ak x leh nk lyn.. xde ape nk dibanggakan n minah ni.., berehat terus dr belakon pun ok… huhuhuhuhu *peace*

  2. Ape kao ingat dia nie cikai punya orang ke. Dia kan tengah studie kat Uitm ambik law. Beuty with brain bukan mcm artis2 lain setakat spm aje.

  3. vongoks?hey, tenguk diri sikit.

  4. takpelah bagi dia masa tuk berehat & berfikir.. esok2 lusa adalah balik tu. pah mesti kata 'rindu pada dunia lakonan & rakan2 artis' 🙂

    sayanglah ada bakat,ada rupa, ada iq.. hurrmmmm

  5. Biarlah dia nak rehat dulu..terkejut dengan budaya artis kot! Pe pun, dia ni nampak cun dan cantik dari bertudung. Kalau dia bertudung, nampak cam orang baru sampai dari kampung mane-mane estate je..tuan pengarah, lepas ni bagilah role yg glamour-glamour k?

    • kepada so-so je

      bangang la kau,ada kata org tak cantik pakai tudung…aku tgk cun jek,iklan sunsilk tu,da mcm pakistan ke arab gitu, dia ni member kpd officemate aku,famili dia baik2,asalnya dia disuruh bertudung oleh famili dia,n dilarang berlakon,tp dia melawan gak, nenek or bapak dia (lupa lak citer member aku tu) mmg marah betul dia nak jd pelakon,tp last2 jadik gak..

  6. Die berlakon amat membosankan..hehe…bg aku bersara tu word yg sesuai digunakan oleh org2 lama yg sgt berpengalaman dlm industri or kerjaya..utk dia ni, x sesuai ok…die ni ptt ckp nk berhenti berlakon jek..

  7. x kesah la.. dia kan student lg.. nti grad dpt keje lg bagus dr berlakon… dia pon berlakon nk isi masa lapang jer.. x kemaruk sgt lah nk glemer. aku 1 fakulti ngan dia kt uitm, knl dia mcm mana.

  8. stok speku cam rozita che wan.. mula2 nk bersara, lepas tu xjadi. alasan masih sayang dunia seni, tapi???… mungkin cara ni bleh bantu artis untuk dptkan tawaran lebih mahal. lepas tu bleh demand macam2.. terutamanya artis perempuan. selagi masih bergetah, pasti ada harganya.

  9. bersara tu untuk orang yang dah berpuluh tahun dalam bidang yang sama. kalau baru setakat 2-3 kali keluar tv dan majalah, bukan bersara nama nye… sesuai lah tu kena panggil bongoks! berenti je lah berlakon, bukan hebat mana pun your so-called bakat… kata iq tinggi, studying to be a lawyer, kenapa buang masa jadi artis?

  10. chop !!!

    sape minah ni ??

  11. apela ko ni,,, suke suki je nk ckp vongoks kt org,, choi la,,,

    suke hati die la nk benti ke ape,, bkn kacau ko pn.hmmmm,,,,

  12. sedap je nak kate org bongok..kau tu bagus sgt ke?ntah2 muka pon hancor….Aku rasa Fathia ni berenti kejap belakon sambung balik blajar kat Uitm..itu dinamakan tak gile glamour..Die pon tak heran sgt nak blakon.aku rasa die blakon lagi BETTER dari artis2 baru nak naik..nangis pon die boleh keluarkan air mata.Alaa…biasala tu suratkhabar tulis nak gempak konon 'bersara'..nak tambah kontroversi si Fathia ni..

counter statistics