Tuesday , September 27 2016
Home / Lawak Jenaka / Beg paling best untuk dibawa ke mana-mana (3 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

13 comments

  1. x lemas ke msk kepala dlm tu??

    lg2 kalo tgh tdo….

    mmg tdo utk slamanya la jwbnya…..

  2. kikiki…

  3. mcm owg bangang la plak…tu beg untuk owg malas..hahahahha.

  4. Gambar #3 macam cerita Mr. Bean tersumbat dengan ayam belanda masa Krismas je…

  5. bengong

  6. bagus3…!!aku suke idea ni..hihi~~

  7. hahaha..kat ane jual erk

  8. idea dari perompak bank jer nampak gaya beg ni….

  9. mcm lawak je beg tu..simple tp unuk..hihi

  10. mcm lawak je beg tu..simple tp unik..hihi

  11. moral dye 2 bkn beg tp bantal…ahahahahaha

  12. dah macam cicak plak

counter statistics