Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Bekas suami Maya Karin yang….

Bekas suami Maya Karin yang….

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Wahhh!!! Kecoq ayaq liuq Mak Bedah tengok body ex-husband Maya Karin ni.Fuhh!!Terbakaq no.. Haha

Steven David Shorthose atau nama Islam nye Muhammad Ali, adalah bekas suami Maya Karin. Die nie rasenye cikgu matematik,tapi kapal dalam gambo tu tak taulah kalau2 die yang punye. Badan mamat saleh ni huiyoo. Mantop!! Ape lah Maya Karin ni, dah ade husband yang hensem kacak gini, Remy Ishak sang playboy jugak die kejar. Hailah…. Kalau Mak Bedah lah, Mak Bedah simpan wat pekasam. Hahahaha.

Enjoy

Kredit gambar : Forum Cari

Tags

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

24 comments

  1. bkn maya yg xnak….laki dia yg xnak maya sbenarnya….hahaaa

  2. elah….kalau setakat luaran je indah tapi agama tak de wat pe…g pun biasalah dunia artis..pnh dgn maksiat..sbb tu cerai berai tu dah mcm bnd biasa dengan diorg ni

  3. Pity maya….he is damn gorges…

  4. suke duda maya karin

    ku dgr cite, laki dia ni playboy? ke remy tu yg playboy, bukan mamat ni..hahahaha…btw damn hot!

  5. Merembes mak tengok… 😀

  6. mak bedah ckp mcm 2 mcm maya 2 lak yg jahat…xbek ckp mcm 2…kte xtau pe yg jd kt maya…ntah2 laki dia yg xleh diurus leh maya (terlalu sosial/playboy mgkn?)….

    tp gmbr ni sume lelaki…ke laki dia ni…ooppsss….
    so mak bedah?…..

    but damn hot!….

    • Kirana sayang…

      tiade niat di hati pun Mak Bedah kate Maya tu jahat..ye lah kite pun tak tau ape yang jadi mase dorang kawen dolu..

      wooohooo..gambo nie banyak lelaki mungkin team-mate die lah kut..yang selebihnye tak tau lah..rasenye tak lah..(sangke baik)

      hihihi

  7. nape le korang suka menspekulasi merepek2 ye..? suka betul cari dosa..kalo gambo dgn pompuan kata playboy, kalo gambo dgn lelaki kata gay..kalo gambo sensorang kata kera sumbing lak..

  8. ala…sje nk panas kan suasana yg hr2 hujan ni…jgn la emo cik milah..

    kirana suke dgn mak bedah….

  9. eh korang smua ni memandai je ek..jgn nk tuduh maya yg bukan2..xtau hal yg sbnar diam sdh la..ni hal org xpyh la msk cmpur..lg 1 maya ngan c remy tu bkn ade ape2 pn..ingt maya tu teringin sgt ke kt c remy tu hah??ish3…ske2 je wat fitnah psl org kn..btaubat la…

  10. perkahwinan yg kurg dsulami agama..laki dia masuk islam pun coz nk kawin dgn die je. skrg dah cerai kalo ex die tu betul2 pertahankan pegangan Islam nya tu oklah..entah2 itupun cerai sekali..tu yg kita xnk! rupa paras mmg x menjanjikan apa2 pun. kes maya ni buktinya.

  11. kalau inilah cikgu maths aku… bukan setakat A, A+++++ bleh dapat..

  12. tu diaaaaa! =0

  13. alaa…body aku lagi ketak2….hehe..

  14. geli kentang key.. huhuhu..
    t'boek dr ladang uh..

  15. kacak gilak beb…

  16. maya taknak , aku nak!

counter statistics