Saturday , December 10 2016
Home / Lawak Jenaka / Bertudung tapi…

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

34 comments

  1. ya allah….aku tgk pon malu…astaghfirullah…

  2. apekah? x perasan kah?

  3. xyah pki ape2 lg bgs..giler

  4. khairil faizi bppp

    barulah A mcm nie..pewiiitttttt…hehe

  5. huhu bagi la nampak muka. tapi body leh tahan gak ni

  6. ni namanya minah tudung yg BODOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jijik aku tengok!!!!

  7. betul ke dia pakai tudung, tak baik menuduh entah-entah cuaca panas jadi dia mani serkup je kepala. Kalau kita tak tahu baik diam dari menabur fitnah

  8. Bodoh, mmg bodoh…..
    BANGANG….
    dah sah2 pempuan tu tau suar tu nipis, nape tak pkai bju labuh.

  9. Tu la, saya jual baju mandi , tak nak beli…habis tu sekarang, sapa nak jawab

  10. komen #zanna : ntah2 itu u tak..? keh keh keh..

  11. aku rase die pakai tudung maybe sbb rambut die buruk kot…bkn sbb nk tutp aurat…so atas tutup bwh nganga la…

  12. inilah fesyen tuptaswaka

  13. ASTAGA….sian mak apaknyer dikbadik nyer sedara mara nyer pupupapat nyer…tawan2 nyer n yg sewaktu dgnnye…..lu pikirlah sendrikkkkkk…..

  14. ala..minah ni sbnrnya saja je..xkn la dia xnmpk kan..xsdr…tp saja je..

  15. hahaha…tade keje btol r pompuan nih…wat mlu je..
    nseb baek ta nmpk muke..

  16. malu seiyhh….!!!nie la baru dikatakan dunia dah berubah,zaman dah maju..

  17. ok jgak walau pun transperent nampak mengairahkan kaum nadam atlist dia pakai ntudung cover aurat kat kepala…..

  18. bagos sangat la share aib org.ptutnya kita tolong tutup aib saudari seagama kita.kalau pon dia punya kelalaian nak tutup aurat tu dah dipandang kat tempat kejadian,jangan la kita nak ambil gambar tolong sebarkan pulak.siap ada share kat FB lg.nanti tumpang la saham dia skali…

    • P2 : ehh ! ko yg mrh sgt pesal ? ne bkn ko ker ?? ahahahhaha ! pesal mrh plak org nk share kt fb ker kt mne2 ahh ?? slagi xde yg tunjuk kn mcm ne slgi tu pmpuan2 jnis mcm ne akan pkai cm ne doe ! ko patotnye g share n bg kesedaran kt org popuan yg pkai legging tu hah , ne bkn nk mgaibkan org , dh ckup baik muke die x bg tunjuk ! bwak2 la sdr ckit , think +ve , dorg paparkan bende2 cm ne bkn utk mengabkan org , malah nk bg pengajaran kt dorg tu smue . dont use kalau x nk kene cop ! hahh !

      • sedara/i mey,klu ko nk sedarkan sgt ponpuan2 jenis ni,pegi tego face-2-face.simple,amar ma'ruf nahi mungkar.dah lpas dah t/jwb si jurugambar ni.pompuan ni nk dgr ke tdak.thats her problemo.drpd nk pulon ambik gmbar,upload kt internet.bersusah pyah utk apa?secebis dosa?ingat ya,dosa m'aibkan org ttp dosa wlu semurni mn pon niat kita.matlamat tak m'halalkan cara.lagipon btolkah niat jurugambar ni semata2 nk sedarkan org?really?doubt it.
        p/s: n FYI, i'm a boy…

    • btl 2..mngkin niat bdk 2 nk 2tup aurat.xsngke plak dh slh pkai sua panjang.yg sie pkai kain dlm jnis sua..maybe die xtau yg sua jarang bile bsah.ksian bdk 2.xbaik la m'aib kn org..

  19. kenapa kwn2 dia tak memperbetulkan kesilapannya masa tu?? super-impose ke

  20. hahahahaha… bongok lah minah ni, len kali pakai lah legging kaler hitam kalau nak pakai suar dalamkaler hitam, pakai legging kaler kulit, pakai lah suar dalam kaler kulit, tak pun tak payah pakai suar dalam terosss….. muahahahaha…. lawak giler…

  21. lu pikirlah sendiri

    adik kecilku menegang lagi

  22. die tak perasan ke aurat die nmpk mase mandi 2?? buat malu kaum jer.

  23. Astaghfirullah..harap2 pasni die sedar….

  24. pake la G-string halo! baru la cun! hahahaha

  25. alalala..knp la jdi mcm ni..

counter statistics