Monday , December 5 2016
Home / Lawak Jenaka / Beruang vs. Lembu

Beruang vs. Lembu

Ganaz betul baby beruang ni, ada hati nak serang sekumpulan lembu. Tapi jangan disangka masih kecil, die tak mampu nak terkam lembu-lembu tu. Lagi gambar di bawah.

Memang tak mampu terkam pun, akhirnye baby beruang ni kena buli dengan lembu-lembu tersebut. Wakaka!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

3 comments

  1. hahah kan dh kalah tu….

  2. kan dah kalah..x padan ngan kecik tul la bear ni

counter statistics