Thursday , June 21 2018
Home / Lawak Jenaka / Beruang vs. Lembu

Beruang vs. Lembu

Ganaz betul baby beruang ni, ada hati nak serang sekumpulan lembu. Tapi jangan disangka masih kecil, die tak mampu nak terkam lembu-lembu tu. Lagi gambar di bawah.

Memang tak mampu terkam pun, akhirnye baby beruang ni kena buli dengan lembu-lembu tersebut. Wakaka!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

3 comments

  1. hahah kan dh kalah tu….

  2. kan dah kalah..x padan ngan kecik tul la bear ni

counter statistics