Wednesday , November 26 2014
Home / Dunia Artis / Black Mentor terlibat dengan kemalangan (6 Gambar)

Black Mentor terlibat dengan kemalangan (6 Gambar)

Penyanyi realiti tv Mentor, Black telah terlibat di dalam satu kemalangan jalanraya di Perak pada hari Jumaat lepas kira-kira jam dua pagi.

Sumber mengatakan beliau dalam perjalanan ke Kulim, Kedah kerana menghadiri persembahan di sana. Agak pelik kerana kemalangan berlaku sekitar 2 pagi. Persembahan apa yang dimaksudkan itu?

Kenderaan yang dipandu Black, BMW mengalami kerosakan yang agak teruk namun dia tidak mengalami sebarang kecederaan berat.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

8 comments

  1. tabah hadapi dugaan

  2. Mungkin persembahan dia tamat lagi awal..merehatkan diri kot sekejap lla tu …pastu dia gerakla lam kul 2 pagi tu..why always have to think negative??lol

  3. siannye….hope black tabah k…mest tgh penat sgt tu, lagi pun perjalanan nak kesana jauh…dl sy penah duk kedah…x drive pon dah rase penat sgt…ngantuk + hujan pulak….yg penting selamat…Allah beri peluang lagi tuk bernafas….

  4. BERHATI2 DIJALAN RAYA

  5. ya memang black ader dtg KULIM buat persembahan…korang nie nak pkir bnda2 jht jerr….media malaya 2x…emmmmmmm

  6. Bru overhall bmw tuuuu

  7. Kteruk nye kete

  8. Abende g2 :-(

counter statistics