Saturday , December 20 2014
Home / Gossip Panas / Boyfriend baru Intan Ladyana

Boyfriend baru Intan Ladyana

18

Lepas putus dengan Kevin, khabarnya Intan sekarang sedang bercinta dengan cinta barunya, Kamal. Apa persamaan antara Kevin dan Kamal? Salah.. Salah.. Salah… Jawapannya, dua-dua badan sasa! Hahaha, high taste minah ni.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

18 comments

  1. skit lagi dgn sapa plak intan weiii

  2. kamal adli ni bkn ke dh de gf..jauh lg lawa dr intan ni…aku tgk dlm majalah remaja.mase 2 kamal ni lom join bidang seni lg..

  3. yaaaaa betul…kamal ni dah ade awek arr….awek kat kolej dier ak…ade kat remaja mse die lum femes..intan ladyana ni x pemes pown

  4. btol arr..
    dlu aku tg0k gf dia kat remja cun gler…
    mmg lawa gler dri si intan p0y0 ney..
    blakon tak best mna p0n..
    hahaha…
    dunia2

  5. Munkin servis si intan ni power kot hehehehe
    Servis apa kita fikirlah sendiri….

  6. badan sasa atau batang sasa??

  7. lepas ni dengan fahrin ahmad pulak la.. huhuhu

  8. laki aku pun badan sasa…kau ngorat laki aku siap kau intan!!

  9. BESE LA ARTIS..SUME XKEKAL..JAP DGN ORG TU JAP DGN ORG NI..MAIN2 JE..ERAN2

  10. Jangan didodoikan dengan keindahan yang palsu…semuanya lakonan..nama lagi pelakon…carilah keindahan yang hakiki…
    usah mengejar pelangi…

  11. usah mengejar pelangi…

  12. high taste tau. badan sasa.. hahaha
    Minah ni mmg Poyor

  13. mmg betul pun…aku satu skolah ngan satu kolej ngan kamal ni…dia mmg dh de awek cun gle tau x..same satu kolej kat akdemi tv3…bongok tull intan…xde keja lain ke dr caras bf org..hihi

  14. ntahny…suke suki jer ampas bf owg..haisyyyy…xbek woo r0sakkn hbgn owg..tmbh2 kamal tu nsem…GG dy LAAAAAGGGGIII nsem….wawawawwawawa

  15. ampa nie xda kerja dok kutuk intan 2..wajeb dia sedih arrr..tapi padan muka gatai sangat ngn balak orang…kalau intan 2 gatai ngn balak aku..mampus kau aku jet…huahuahua….kamal2…pe kta ko t0ksah cri nhas laa lam dnia artis2 neyh..id0p lekl0k…suma neyh la'rha jer..akhirat naty tada spe nk tlg kta…igtla tuu…

  16. amboi..bukan main..menggatal tak bertempat.kamal ni pun satu kata tak suka cinta shooting tapi kenyataanya emmm..cakap tak serupa bikin.Intan ni pulak..aduh..manusia jenis apa erk???

  17. apelah intan ni perampas, tahu kamal dah ade gf,kenape lah nak kacau bf org pulak….shera lebih cantik dr intan ni tau…

  18. gatal sangat kacau bf org…kamal pun satu intan dah berape kali tukar bf tah…yg you nak jugak dekat die tu kenape?sesuai lagi you dgn shera,lgipun you dah kenal syira sejak zaman kolej lagi kan,tentu u lebih kenal syira dri si perampas tu!!!intn=perampas bf org….

counter statistics