Saturday , December 10 2016
Home / Lawak Jenaka / Boyfriend buat kejutan guna helikopter #2

Boyfriend buat kejutan guna helikopter #2

Haha! Lawak betul penulis tengok kartun ni. Sah-sah dia perli Fasha Scandal. Macam tak percaye you Jejai buat kejutan datang guna helikopter di lokasi perfileman minggu yang lepas. Malas penulis nak tulis mengenai cerita tu. Dah basi, busuk lak tu. Genjoy lawak kenakan Fasha Panda lak.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

3 comments

  1. heheheh… gempak2 !!!

  2. alaa..org ader duit.stakat heli tue ape lahh sgt. tah2 mase nk ngurat wife dia dlo, dia bwak kapal selam x???hehehe….

  3. haha.. klakar habes..
    ye la name pon laki kn..
    sblm dpt mcm2 la dorg buat kn..
    last2 kena tggl cm nora.. urmm

counter statistics