Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Boyfriend Michelle Wee

Boyfriend Michelle Wee

boyfriend-michelle-wee

Siapa tak kenal Michelle memang betul-betul katak di’bawah tempurung. Rasa-rasa Michelle Wee akan convert Islam ke kalau dia berkahwin dengan Tengku Naharuddin ni atau dia couple just for fun?

Apa yang menarik, artis wanita Cina beriya mencari teman lelaki berbangsa Melayu tetapi artis wanita Melayu beriya mengejar teman lelaki berbangsa asing. Malu lah wei. Gambar-gambar lain boleh dilihat di dalam Facebook Michelle Wee. Michelle, I dah tolong popularkan you, sila bayar sedikit royalti untuk blog ini 😛

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

10 comments

  1. wah! bile wartawan terjah kena terjah… well, harap2 diorg ade jodoh smpi ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat, amin…

  2. Siapa michelle wee ni wei

  3. xkan la xkenal kot..wartawan yg plg over dlm melodi die la..kecoh xpsl..huuhu.. x sangke plak laki ni kan pengacare remaje tu..die ngn michel ek..uhu

  4. sudah.
    Gambar dia plak tersebar.
    sibuk sangat jaja kisah orang
    Sekarng jaja lah kisah sendiri

  5. gedik gk si michelle ni ek
    xsangka lak aku..tgk kt tv perwatakan cm len skit.
    mamat ni host remaja kalo x slh..

  6. muka michelle cam stim jer

  7. wah..si michelle ni rupanya minat kat jejaka melayu..

  8. laki ni la dlm remaja..ptutla dia bleh ejas michele..klu x aku pn bleh..hehe

counter statistics